timpan perforat de doua ori
Buna ziua. Acum un an mi-am perforat timpanul (am avut o gaura destul de mare) cu un betisor de urechi. Am fost la spital si in urma unei operatii in care mi-a fost 'lipit' timpanul cu un scoci special, mi-am revenit. Cu toate acestea, sensibilitate mare atat la urechea cu timpanul perforat cat si la cealalta. Acum, dupa ceva mai mult de un an, in urma unui efort fizic intens (am dat proba de rezistenta la sport), in timp ce mergeam spre casa, am simtit un 'poc' in ureche si am inceput sa aud diferit. Apoi, ca prima oara cand mi-am spart timpanul, am simtit cum iese aerul pe ureche cand fac presiune, ce-i drept, nu cu atat de multa putere ca data trecuta. Si nu aud chiar asa de rau ca prima oara. Dar as vrea sa stiu ce s-a intamplat, de ce s-a intamplat si cum sa evit sa se mai intample asa ceva. Multumesc
2 comentarii
initial este nevoie de un consult ORL.. in clinica ORL.. unde dupa un examen la microscop a timpanului.. o sa afle raspuns la intrebari
Multumesc. Am vorbit si m-am progamat maine pentru un consult. Sper sa nu fie grav!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cum aflu cu certitudine daca s-a perforat iar timpanul?
- 143timpan fisurat
- 97Timpan fisurat...
- 34Ajutor!!! Mi-am perforat timpanul?
- 15timpanul este perforat?
- 4Perforatie de timpan, durere brusca si crunta
- 17tratament pentru perforatie a timpanului
- 7tiuit in urechi si timpan perforat
- 14Otita supurata
- 1timpan perforat
- 1perforare timpan
- 0timpan perforat
- 2Perforatie timpan