timpanul perforat si aerul cald al feonului
Imi cer scz ca revin cu alta intrebare, sa nu gresesc, sa inteleg bine si va intreb daca la acea ureche cu timpanul perforat in urma de zeci de ani in urma unor otite pot folosi feonul pentru a o mentine uscata si a aerisi trompa lui eustache fara a fi riscul de a introduce cu acel aer cald prin timpanul spart, in urechea medie si microbi
4 comentarii
Ce sa iau sa previn infectia sa ajut sa se mai inchida acea gaura in timpan?
Buna ziua,
Sotul meu a avut o gaura de 2 mm patrati in timpan si facea otita de 3-4 ori pe an ( cea ce este foarte des ), niciodata nu avea dureri, doar ca avea scurgeri.
am contactat un medic si mi-a spus ca daca nu se opereaza, ii poate afecta auzul la ambele urechi si ca operatia este destul de riscanta, avand in vedere ca nervii faciali traverseaza exact zona care trebuia operata, si era riscul de o pareza faciala.
sotul meu a fost operat acum 5 ani in Austria ( Viena ), externat dupa 2-3 zile, si de atunci nu a mai avut niciodata nici un fel de probleme.
Bianca Barb
Sotul meu a avut o gaura de 2 mm patrati in timpan si facea otita de 3-4 ori pe an ( cea ce este foarte des ), niciodata nu avea dureri, doar ca avea scurgeri.
am contactat un medic si mi-a spus ca daca nu se opereaza, ii poate afecta auzul la ambele urechi si ca operatia este destul de riscanta, avand in vedere ca nervii faciali traverseaza exact zona care trebuia operata, si era riscul de o pareza faciala.
sotul meu a fost operat acum 5 ani in Austria ( Viena ), externat dupa 2-3 zile, si de atunci nu a mai avut niciodata nici un fel de probleme.
Bianca Barb
Multumesc pt sfat dar nu toti romanii au posibilitatea operatiilor in strainatate.Sunt convins ca si in tara avem medici buni.Astept in continuare sfatul domnului doctor
pt costea1
Crezi ca in mod natural.. aerul rece sau cald de afara.. cu taoate impuritaile si microbii din lume. NU patrunde prin perforatia de timpan ?
Crezi ca in mod natural.. aerul rece sau cald de afara.. cu taoate impuritaile si microbii din lume. NU patrunde prin perforatia de timpan ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cum aflu cu certitudine daca s-a perforat iar timpanul?
- 105Timpan perforat
- 97Timpan fisurat...
- 10otita - pentru dl. doctor- un raspuns va rog
- 59timpan perforat, sindrom vestibular
- 4Perforatie de timpan, durere brusca si crunta
- 0timpan perforat
- 3otita cu timpan perforat
- 13Ureche infundata in urma unei lovituri
- 2Perforatie timpan
- 2doare rau cand pun picaturi.
- 5durere in ureche la picaturi
- 2Operatie timpanoplastie