Operatie timpanoplastie
Buna ziua. Am si eu o fetita de 1 an si 11 luni care de la un 1 Si jumat a facut o otita acutizata care nu a fost tratata cum treb. Pe mare o sa va spun poveste a facut febra 3 zile la rand peste 40 care nu ceda nici la paracetamol nici la nurofen. Tim de 3 zile am facut trase la spital tin sa specific nu locuim in tara. Unde mi sa zis ca este viral nu are rost sa ma agit dupa 3 zile febra va ceda. Ceda ce bine inteles nu ma linistit. Am tot insistat am mers Si cu marina proproie Si cu salvarea degeaba nimeni nu ma bagat in seama desi am relatat ca copilul plange fara oprire Si se tine cu mana de urechi Si ei au vazut ca febra nu cedeaza Dar nu au luat alternative dupa 3 zile feted I sa umflat capul Si a inceput sa ii curga puroi pe urechi. Unde am fost internate de urgenta sa luat probe urechi gat nas. Rezultatul a fost un stafilococ care traieste pe pielea corpului uman Si mi sa zis ca este inofensiv Si un strectocop. Am urmat un tratameny dem3 zile cu cefuroxima si clindamicina intravenos la fiecare 8 ore dupa cele 3 zile de spitalizare ne-au Dar drumul acasa fara diagnostic Si nu sa zis sa ii dam pt 10 zile augumentin 3'5 la 8 ore. Unde bine inteles infectia nu sa dus a urmat un tratament cu zinat pt 10 zile Si infectia nu sa oprit Unde m-am decis sa. VIn acasa. Unde bine inteles aveam sa aflu ca fetita ambele timpane le are perforate dreptul ce ii drept nu f mult ce poate sa se refaca singur Dar cel stang are un ffff mare gauroi Si treb supusa operatiei de timpanoplastie numai ca treb sa asteptam no sa zis c locul treb sa se usuce Si ca nu se poate interveni mai devreme de 6 luni. Dar in toata acesta perioada nu treb sa raceasca. Acum ea de o sapt a facut congestie nazala. Iar urechia a inceput sa curga doctori din tara Unde locuim au puso pe augumentin iar.
Intreb mea este oare daca vb cu dr nu poate sa ii faca operatia mai devreme. Nu mai support sa o vad suferind si sa tin copilul la nesfarsit in antibiotic
Intreb mea este oare daca vb cu dr nu poate sa ii faca operatia mai devreme. Nu mai support sa o vad suferind si sa tin copilul la nesfarsit in antibiotic
2 comentarii
1 o operatie pe ueche se face doar daca nasul si faringele sunt complet vindecate, fiindca trompa lui Eustache este cheia succesului in operatii de tmpanoplastie
Operatia pe un rinofaringe inflamat duce la Esecul operatiei..si timpanul perforeaza din nou
2 . Este farte posibil sa fie un copil care face reflux gastro -esofagian... si alimentatia incorecta, Neconforma varstei... duce la acea inflamatie din faringe si implicit la otite
3 asa ca analizati daca copilul este alimentat conform varstei si nu regurgiteaza in somn
4 faceti consult la gastrologie pentru a trata acele probleme
5 cautati un medic ORL la care sa mergeti. permanent sa trateze corect nasul si gatul
6 Urechea trebuie tratata doar la ORL in sectie ORL.. aspirata sub microscop
Operatia pe un rinofaringe inflamat duce la Esecul operatiei..si timpanul perforeaza din nou
2 . Este farte posibil sa fie un copil care face reflux gastro -esofagian... si alimentatia incorecta, Neconforma varstei... duce la acea inflamatie din faringe si implicit la otite
3 asa ca analizati daca copilul este alimentat conform varstei si nu regurgiteaza in somn
4 faceti consult la gastrologie pentru a trata acele probleme
5 cautati un medic ORL la care sa mergeti. permanent sa trateze corect nasul si gatul
6 Urechea trebuie tratata doar la ORL in sectie ORL.. aspirata sub microscop
Buna ziua as dormi sa aflu si EU mai multe detalii despre timpanoplastie si cine ma poate opera pentru ca initial are fii trebuit as fiu operata luna viitoare de dr Ciuchi Vasile, dar abia acum am aflat ca dansul nu mai profeseaza si nu stiu la cine ar trebuii as merg acum
Multumesc
Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 185timpan perforat
- 105Timpan perforat
- 6timpanoplastie - dati-mi sfaturi si recomandari
- 9spalaturi auriculare = timpan perforat?
- 97Timpan fisurat...
- 34Ajutor!!! Mi-am perforat timpanul?
- 17tratament pentru perforatie a timpanului
- 3timpan perforat
- 14Otita supurata
- 0Tinitus
- 0timpan perforat
- 3Cum se comporta un copilas de 1an si jumatate dc are timpanul perforat?
- 2timpan perforat de doua ori
- 2Perforatie timpan
- 3Timpan perforat
- 4Timpan perforat
- 1Otita cu timpan perforat
- 2Timpan spart!!!
- 3Otita medie timpan spart
Mai multe informații despre: perforarea timpanului timpanoplastia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: