tije elastice
am avut un accident si am avut fractura de humerus si omoplat mi s-a implantat tije elastice in anul 2006 acum ma cam doare va rog nu evitati intrebarea mea si spuneti-mi si mie ce se poate intampla caci nu le-am scos pana acum. E grav
4 comentarii
Stimate Domn Ce varsta aveti unde a fost localizata fractura unde este sediul anatomic al durerii actuale in ce conditii va doare cum este usurata durerea ce ocupatie aveti ce sporturi practicati ce inaltime si greutate aveti Cu stima Dr. Marius Uscatu Ortoped cu supraspecializare franceza in Chirurgia Gleznei si a Piciorului
am 1 90 m 108 kg si de la data accidentului nu am mai facut efort mai deloc.Durerea se localizeaza la nivelul umarului si la jumatatea humerusului unde a fost fractura.Va multumesc anticipat
am 37 de ani si durerea e una infundata si destul de neplacuta.
Unde a fost sediul anatomic al fracturii si care a fost incizia pentru introducerea lor Este important de stiut pentru poate exista un conflict subacromial sau la nivelul coafei rotatorilor. Este fractura consolidata A fost afectat nervul radial Daca nu oferiti detalii semnificative nu veti putea primi raspunsuri fiabile si pertinente. Cu stima Dr. Marius Uscatu Ortoped cu supraspecializare franceza in Chirurgia Gleznei si a Piciorului
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Scoaterea materialului de osteosinteza- fractura de platou Schatzker VI
- 1Fractura ischio pubiana cu deplasare
- 1Rog părere la aceasta radiografie după operație
- 3Fractura humerus
- 3Rezultat RMN după vindecare NACF bilateral
- 2Fractura humerus in accident + pareza nerv radial post operatorie
- 1Intrebare tratament coxartroza cu Rigenera
- 1Fractură clavicula 1/3
- 2Ajutati-ma cu interpretarea rezultatului unui rmn coloana cervicala
- 2Afectiune a genunchiului. IRM