tetrapareza spastica

22-06-2009
giorgia-lumi
Nu este medic/terapeut
giorgia-lumi
aceasta boala se poate trata? Sper ca cineva competent imi poate raspunde.Fata mea are aceasta boala dupa un accident, sufera de la varsta de 18 ani, acum are 25ani.Voi ce ma sfatuiti ca trebuie sa mai fac, ca sa-mi vad fata bine, macar sa poate sa faca si ea o viata normala fara sa depinda de mine, sa-i spunce sa faca, sa poata sa gandeasca ea ceea ce trebuie sa faca.VA ROG FRUMOS DACA SE POATE DA-TI UN RASPUNS CA CINEVA CITESTE DUREREA MEA DE MAMA MULTUMESC. GIORGIA
2 comentarii
0
22-06-2009, ora 19:11
danabv
Nu este medic/terapeut
danabv
Stimata doamna Giorgia,
nu va voi da sperante desarte, accidentul fiicei dvs fiind asa de vechi sansele de ameliorare sunt foarte mici. Totusi, fiindca este vorba de o persoana tanara, poate ca totusi merita sa incercati un produs naturist care a ajutat persoane aflate in aceeasi situatie. Produsul pe care vi-l recomand se numeste OlimpiqStemXCell. -
Numai bine va doresc din suflet, si dvs si mai ales fiicei dvs asa de greu incercata de viata...
0
25-06-2009, ora 16:36
giorgia-lumi
Nu este medic/terapeut
giorgia-lumi
Va multumesc pentru raspunsul dat de dumneavoastra sa dori sa aflu mult mai multe despre acest medicament naturist sau poate vreti sa stiti mai mult despre fata mea sant disponibila a vorbi despre copilul meu in toata lumea sa se poata stii cum un copil normal in 2minute isi schimba viata radical.cand voi aveti timp sa ma ascultati eu vreau sa va sun mai multe cine stie poate se poate scrii de copilul meu.CU MULT RESPECT GIORGIA.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.