Testicule ciudate

23-01-2023
Andrei Balan
Nu este medic/terapeut
Andrei Balan
Cateodata când am penisul în stare fleasca pare ca nu se mai vad testiculele zici ca rămâne decât pielea, dar când întra în erecției se vad mulate pe piele. Care ar fi cauzele? Am 26 de ani, dureri nu am sau alt disconfort, marime penis în stare erecta 15.2 fleasca 3, 4 cateodata se ascunde cas grasun.
2 comentarii
0
23-01-2023, ora 19:24
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Ce sa-ti spun, sti proverbul, cu cit creste dovleacul (burta ) se usuca vrejul, acest lucru se intinpla la tine. Toti barbatii care au burta au deja un grad de inpotenta si disfunctii sexuale. Acet lucru se intinpla din cauza grasimii de pe burta care duce si la diabet, singura solutie este sa te apuci de sport de acum inainte. Sa ai o viata ordonata, alimentatie sanatoasa.
Daca nu spuneai ca esti grasan nici nu primeai un raspuns, de aceia trebue sa spuneti greutatea, inaltimea si virsta.
0
24-01-2023, ora 05:12
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
Urologie, Chişinău, Republica Moldova
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
Desigur ar fi nevoie de mai multe detalii referitor la inaltime, talia, greutate..
Dar din acuzele dv-stra, preventiv se poate suspecta un sindrom dismetabolic, iar cauzele acestuia ar putea fi la nivel hormonal.
Va recomandam sa mergeti la endocrinolog si sa faceti investigatii la hormonii sexuali (testosteron) si hormonii glandei tiroide !
Astfel veti clarifica cauza obezitatii si respectiv a acumularilor lipidice pe piele.
In rest, dimensiunile penisului sunt normale, iar daca nu aveti probleme in viata intima - eu nu vad un motiv sa va faceti griji !
Sanatate si succese va dorim !
Multumim pentru curajul de a ne scrie !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Testiculul
  • Lovitură la/în testicule
  •