Testicule ciudate
Cateodata când am penisul în stare fleasca pare ca nu se mai vad testiculele zici ca rămâne decât pielea, dar când întra în erecției se vad mulate pe piele. Care ar fi cauzele? Am 26 de ani, dureri nu am sau alt disconfort, marime penis în stare erecta 15.2 fleasca 3, 4 cateodata se ascunde cas grasun.
2 comentarii
Ce sa-ti spun, sti proverbul, cu cit creste dovleacul (burta ) se usuca vrejul, acest lucru se intinpla la tine. Toti barbatii care au burta au deja un grad de inpotenta si disfunctii sexuale. Acet lucru se intinpla din cauza grasimii de pe burta care duce si la diabet, singura solutie este sa te apuci de sport de acum inainte. Sa ai o viata ordonata, alimentatie sanatoasa.
Daca nu spuneai ca esti grasan nici nu primeai un raspuns, de aceia trebue sa spuneti greutatea, inaltimea si virsta.
Daca nu spuneai ca esti grasan nici nu primeai un raspuns, de aceia trebue sa spuneti greutatea, inaltimea si virsta.
Desigur ar fi nevoie de mai multe detalii referitor la inaltime, talia, greutate..
Dar din acuzele dv-stra, preventiv se poate suspecta un sindrom dismetabolic, iar cauzele acestuia ar putea fi la nivel hormonal.
Va recomandam sa mergeti la endocrinolog si sa faceti investigatii la hormonii sexuali (testosteron) si hormonii glandei tiroide !
Astfel veti clarifica cauza obezitatii si respectiv a acumularilor lipidice pe piele.
In rest, dimensiunile penisului sunt normale, iar daca nu aveti probleme in viata intima - eu nu vad un motiv sa va faceti griji !
Sanatate si succese va dorim !
Multumim pentru curajul de a ne scrie !
Dar din acuzele dv-stra, preventiv se poate suspecta un sindrom dismetabolic, iar cauzele acestuia ar putea fi la nivel hormonal.
Va recomandam sa mergeti la endocrinolog si sa faceti investigatii la hormonii sexuali (testosteron) si hormonii glandei tiroide !
Astfel veti clarifica cauza obezitatii si respectiv a acumularilor lipidice pe piele.
In rest, dimensiunile penisului sunt normale, iar daca nu aveti probleme in viata intima - eu nu vad un motiv sa va faceti griji !
Sanatate si succese va dorim !
Multumim pentru curajul de a ne scrie !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12am niste "bubite" mici la baza penisului si pe scrot de vreo 2-3 ani
- 13orhiepididimita
- 3testicolul stang este lasat in jos... penis mic
- 2Mi se cojesc testiculele!
- 13Uretrita nespecifica?
- 6un testicul extirpat - probleme pe viitor?
- 3Problema testicul
- 4testicul necoborat total in scrot, umflatura deasupra scrotului (abdomen)
- 5testiculele umflate cu sange ce cresc dupa operatia de hernie inghinala
- 0testicul umflat
- 0Mancarime pe baza testiculelor
- 3Ma doare testicolul stang
- 0Problema cu testicolul stang, mai moale si mai mic
- 0Probleme testicul
- 4am in interiorul testicolului drept o bucata de carne, as vrea sa stiu este ceva canceros...
- 2Sensibilitate marita la testicolul drept, discomfort
- 2Marimea testiculelor + poze
- 9bubite rosi pe pielea penisului si testicule
- 1Testicule lăsate la un copil de 12 ani.
- 0Scrot învinețit
Mai multe informații despre: Testiculele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Anomalii ale funcției testiculare la adult
- Epididimita
- Ectopia testiculară (testiculul necoborât)
- Criptorhidia
- Hidrocel
- Torsiune testiculara
- Varicocel
- Spermatocel
- Orhita (inflamatia testiculului)
- Tumorile testiculare (cancerul de testicul)
- Mâncărime scrot (prurit scrotal, mâncărime testicole) - cauze și tratament