Lovitura in testicule... trebuie sa merg la medic sau se va vindeca singur?
Buna ziua !
Aseara am fost lovit ft usor in testicule mai precis cel stang, nu stiu de ce dar mi s-a umflat si s-a si invinetit si ma doare un pik, as dorii sa stiu daca e nevoie sa merg la vreun medic sau se va vindeca singur multumesc !
Aseara am fost lovit ft usor in testicule mai precis cel stang, nu stiu de ce dar mi s-a umflat si s-a si invinetit si ma doare un pik, as dorii sa stiu daca e nevoie sa merg la vreun medic sau se va vindeca singur multumesc !
6 comentarii
eu m-as duce la un urolog si mi-as face un examen echografic, nu cumva ca in spatele umflaturii sa stea un hematom care vine dintro rutpura a testicolului
Dar nu m-am lovit tare nu are cum sa fie ruptura, nici nu am bagat in seama lovitura in acel moment doar dupaia tot simteam ca ma doare un pic, si cand am ajuns acasa am vazut ca mi s-a umflat si sa invinetit !
da e invinetetit inseamna ca e sange acolo, sangele provine de undeva
Pai bine dar nu trebuie gandit chiar asa, akm daca te lovesti la picior ar trebui sa te gandesti ca vai mi s-a rupt o vena si de aia mi s-a invinetit, nu as vrea sa merg la doctor numa degeaba... Daca doamne fereste as avea o ruptura de testicul eo zic ca as avea o durere insuportabila dar nu ma doare deloc numa daca o ating !
nu acelasi sunt consecintele daca aveti o vanataie la picior sau la un testicol.
insa faceti ce vreti, daca vreti sa fiti sigur atunci mergeti la medic, daca nu atunci ramaneti acasa
insa faceti ce vreti, daca vreti sa fiti sigur atunci mergeti la medic, daca nu atunci ramaneti acasa
Inteleg si multumesc de sfat insa, cu intrebarea mea am vrut sa sugerez ce sa fac, daca imi trece sau ce consecinte poate avea o asemenea cauza, sa merg la doctor si mie mia fugit prin gand prima data, asta o stie toata lumea dar eu vreu nste sfaturi legate de acest caz...!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 38iritatie pe scrot
- 5testicol dureros si umflat
- 7Dureri zona inghinala si testicole.
- 6cancer prostata-durere testicule
- 6un testicul extirpat - probleme pe viitor?
- 9Ciuperca Tinea Cruris
- 0Testicolul stang s-a lasat
- 2probleme testicul
- 1Penis si testicule subdezvoltate ! Sunt disperat !
- 5intrebare testicul mare
- 0Durere testiculara
- 0Marimea testiculelor-va rog sa-mi raspundeti
- 9bubite rosi pe pielea penisului si testicule
- 2umflatura testicul
- 0Dureri testiculare
- 1Urologie!
- 1Bubite/puncte albe pe penis/testicule
- 12Bube testicule / Cosuri
- 2Testicul inclinat
Mai multe informații despre: Testiculele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Anomalii ale funcției testiculare la adult
- Epididimita
- Ectopia testiculară (testiculul necoborât)
- Criptorhidia
- Hidrocel
- Torsiune testiculara
- Varicocel
- Spermatocel
- Orhita (inflamatia testiculului)
- Tumorile testiculare (cancerul de testicul)
- Mâncărime scrot (prurit scrotal, mâncărime testicole) - cauze și tratament