in interiorul testicolului drept o bucata de carne, este cancer?
Am si eu o problema, am in interiorul testicolului drept o bucata de carne, as vrea sa stiu este ceva canceros de cativa ani am probleme cu somnul, ma trezesc obosit, nu am energie, am slabit destul de mult si in mai multe perioade ( eu iau antipsihotice si antidepresive pentru schizofrenie si mai ma ingras de la medicamente dar in momentul de fata dar si altadata dupa ce ma ingrasam mai trecea o perioada si slabeam brusc cate 10, 15 chiar 25 kg). V-as ruga daca stitii ceva despre aceste simptome sau despre ceva semanator sa-mi raspundeti cat de delaiat putetii finndca ma ingrijoreaza de curand fiinca in decursul timpului am avut perioade in care nu mam putut adapta la societate (nu am reusit sa merg la facultate si nici sa-mi mentin un loc de munca stabil). Multumesc si sqarbatori fericite tuturor - See more at: http://forum.romedic.ro/prod/carne_crescuta_in_interorul_testicolului_083088.html#sthash.yuzoqLf4.dpuf
2 comentarii
Buna ziua,
Dupa cum cred ca va spuneam si aseara, prezentati-va cat mai repede la un medic urolog.
Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Dupa cum cred ca va spuneam si aseara, prezentati-va cat mai repede la un medic urolog.
Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Buna ziua domnule doctor, probabil ca voi merge si la un doctor, totusi va rog daca stiti sa -mi raspundeti aceasta oboseala, lipsa de vitalitate. nu dorm linistit, ma trezesc obosit si cu muschii incordati mi se trage de la problema psihica, schizofrenie, depresie sau se poate sa am si o problema de sanatate fizica adica chistul sau am probleme cu sangele, am toxoplasmoza plus probleme hormonale adica hipoandrogenie, as dori un sfat care sa ma lamaureasca putin inainte de a apela la doctori fiindca as vrea sa am mai multa pofta de viata dar sunt destul de confuz.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2durere de testicole
- 12am niste "bubite" mici la baza penisului si pe scrot de vreo 2-3 ani
- 8Nodul in zona scrotului!
- 8Va mai putea face sex daca nu va mai avea testicule?
- 7Nodul pe testicul vizibil.. ce ar putea fi?
- 9Ciuperca Tinea Cruris
- 0Testicolul stang s-a lasat
- 0problema testicul
- 7Ma doare testicolul stang
- 0Durere testicul stang + rubeola
- 5testiculele umflate cu sange ce cresc dupa operatia de hernie inghinala
- 2Pozitie ciudata a testicolelor
- 3Problema testicul drept
- 0Problema testiculara
- 2Marimea testiculelor + poze
- 2Nodul in scrot?
- 1Recomandare medic, dureri testiculare
- 2umflatura testicul
- 2Durere pulsatila testicol stang, pozitie anormala
- 0Scrot învinețit
Mai multe informații despre: Testiculele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Anomalii ale funcției testiculare la adult
- Epididimita
- Ectopia testiculară (testiculul necoborât)
- Criptorhidia
- Hidrocel
- Torsiune testiculara
- Varicocel
- Spermatocel
- Orhita (inflamatia testiculului)
- Tumorile testiculare (cancerul de testicul)
- Mâncărime scrot (prurit scrotal, mâncărime testicole) - cauze și tratament