Va mai putea face sex daca nu va mai avea testicule?
Am o cunostinta care din anumite motive trebuie sa se opereze de testicule, ii vor fi eliminate pe cale chirurgicala. Va mai putea face sex daca nu va mai avea testicule?
8 comentarii
categoric da, doar ca nu va mai putea avea copii.
Atunci ma intreb si eu de ce eunucii din vechime care pazeau haremurile nu mai puteau face sex? Stiu ca le erau indepartate testiculele, iar sultanul nu i-ar fi lasat sa pazeasca haremurile daca ar fi putut face sex cu vre-o femeie din haremul lui.
;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Scuze dar nu ma pot abtine!!!E de ras!!Sau de plans mai degraba...
Scuze dar nu ma pot abtine!!!E de ras!!Sau de plans mai degraba...
1
23-12-2008, ora 19:21
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Imi pare rau ca va contrazic domnule Himera, dar cei carora le sunt "indepartate" testiculele nu mai pot intretine relatii sexuale. Sunteti student la medicina si ati spus o aberatie pe care nici un copil care stie putina anatomie nu o spune.
In urma ablatiei testiculelor singura glanda care mai poate produce testosteron este glanda corticosuprarenala, insa produce o cantitate insuficienta pentru a sustine o erectie si cu atat mai putin musculatura si celelalte caractere sexuale secundare masculine.
Testiculul are in continutul sau celule Leydig care sub actiunea hormonului luteinizant (LH) secretat de hipofiza sub actiunea LH-RH, luliberina secretata de hipotalamus, secreta testosteron in cantitati de pana la 10 chiar 15 mg pe zi."
Eunucii foarte RAR mai pot intretine relatii sexuale (cel putin natural), DOAR daca nu cumva isi administreaza EXOGEN testosteron sau orice alt derivat cu functie virilizanta!
Dnul Florin are dreptate, faraonii apelau de multe ori la aceasta metoda pt a impiedica relatiile sexuale cu atat mai mult cu cat atunci nu se sintetizase testosteronul.
In 1929, profesorul Fred Koch si colegii sai de la Universitatea din Chicago au strivit citeva tone de testicule de taur, extragind in acest proces - pentru prima data in istoria umanitatii - cateva zeci de grame de testosteron pur.
Numai Bine!
In urma ablatiei testiculelor singura glanda care mai poate produce testosteron este glanda corticosuprarenala, insa produce o cantitate insuficienta pentru a sustine o erectie si cu atat mai putin musculatura si celelalte caractere sexuale secundare masculine.
Testiculul are in continutul sau celule Leydig care sub actiunea hormonului luteinizant (LH) secretat de hipofiza sub actiunea LH-RH, luliberina secretata de hipotalamus, secreta testosteron in cantitati de pana la 10 chiar 15 mg pe zi."
Eunucii foarte RAR mai pot intretine relatii sexuale (cel putin natural), DOAR daca nu cumva isi administreaza EXOGEN testosteron sau orice alt derivat cu functie virilizanta!
Dnul Florin are dreptate, faraonii apelau de multe ori la aceasta metoda pt a impiedica relatiile sexuale cu atat mai mult cu cat atunci nu se sintetizase testosteronul.
In 1929, profesorul Fred Koch si colegii sai de la Universitatea din Chicago au strivit citeva tone de testicule de taur, extragind in acest proces - pentru prima data in istoria umanitatii - cateva zeci de grame de testosteron pur.
Numai Bine!
Daca te uiti tu mai atent la raspunsul meu poate vei intelege. Intrebarea domnului a fost daca in cazul indepartarii testicolelor mai poate face sex. Raspunsul meu a fost "categoric da" si asa si este. Nu am specificat metodele care trebuie folosite pentru a realiza acest lucru. Singura afectiune in care este imposibila erectia este lezarea cailor simpatice pelvine (paralizie, tumori, etc etc)
Cu stima,
Cu stima,
Repet, stimate domn, pentru a nu te induce in eroare... lipsa unui testicul (orhiectomie laterala) sau a ambelor testicule (orhiectomie bilaterala) nu inseamna pierderea apetitului sexual sau impotenta.
2
23-12-2008, ora 22:00
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Ok, aveti dreptate in felul dvs., scuzati-mi interventia!
Mult succes la facultate!
Numai Bine, multa sanatate si Sarbatori fericite!
Mult succes la facultate!
Numai Bine, multa sanatate si Sarbatori fericite!
Am on intrebare, imi pot dona testiculele? (un prieten de familie are nevoie)
La multi ani numai bine !
La multi ani numai bine !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 148Pete rosii in zona testiculelor
- 3testicolul stang este lasat in jos... penis mic
- 9problema. de vreo 4 zile mi-au iesit pete albe pe testicule
- 8testicolul stang umflat
- 17Durere testicul stang la efort.
- 6am nevoie de o parere... in urma unei partide de sex m-am ales cu gonoree
- 7puncte albe pe testicule si pe penis
- 4Dureri ale testicolului
- 0probleme testiculare
- 0Reducerea in dimensiune a unui testicul dupa o operatie de hernie inghinala
- 0testicul umflat
- 1Bubitze, cosuri pe testicule
- 28Dureri genitale ciudate, in ultima vreme
- 1Durere testicul sting
- 1Durere testicol drept radiaza in picior
- 2Nodul in scrot?
- 0vena penis si probleme cu erectia
- 0Simt ceva la testiculul drept
- 0Deformare testicol sting
- 0Traumatism testicular
Mai multe informații despre: Testiculele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Anomalii ale funcției testiculare la adult
- Epididimita
- Ectopia testiculară (testiculul necoborât)
- Criptorhidia
- Hidrocel
- Torsiune testiculara
- Varicocel
- Spermatocel
- Orhita (inflamatia testiculului)
- Tumorile testiculare (cancerul de testicul)
- Mâncărime scrot (prurit scrotal, mâncărime testicole) - cauze și tratament