testicul mai sus decat celalat la copii
copilasul meu are 2, 5 ani si testiculul drept e mai sus decat celalalt
puteti sa imi spuneti si mie daca e normal?
va multumesc
puteti sa imi spuneti si mie daca e normal?
va multumesc
7 comentarii
Am un baiat de 12 ani si are un chist testicular, credeti ca este grav? Ce ar trebui sa fac in aceasta situatie?
baietelul meu de 1.9 anisori are amandoua testiculele in sus in urma unui ecograf ni sa spus ca se afla in canalul inghinal si nu prea stiu ce sa fac uni zic ca ar trebui intervenit chirurgical dar mi se pare prea mic pentru a fi operat.
daca poate cineva sa ma indrume exact ce sa fac sa fie bine sau daca nu exista un alt remediu in afara interventiei chirurgicale cam la ce varsta ar mai putea fi operat pt problema lui ca sa nu ii afecteze in viitor
daca poate cineva sa ma indrume exact ce sa fac sa fie bine sau daca nu exista un alt remediu in afara interventiei chirurgicale cam la ce varsta ar mai putea fi operat pt problema lui ca sa nu ii afecteze in viitor
pentru lore23
Stuatia copilului d-voastra reclama o coborare si fixare chirurgicala a ambelor testicule. La aceasta varsta, nu se mai poate incerca nici-un alt remediu.
Luati legatura cu un medic chirurg pediatru si efectuati corectia chirurgicala !
Cu respect!
Dr. C.Serban
medic primar chirurgie pediatrica
Stuatia copilului d-voastra reclama o coborare si fixare chirurgicala a ambelor testicule. La aceasta varsta, nu se mai poate incerca nici-un alt remediu.
Luati legatura cu un medic chirurg pediatru si efectuati corectia chirurgicala !
Cu respect!
Dr. C.Serban
medic primar chirurgie pediatrica
VA ROG TARE MULT DACA PUTETI SA MI SPUNETI UNDE AS PUTEA SA I FAC UN ECOGRAF BAIETELULI MEU DE 3 ANI SI 5 LUNI PENTRU LOCALIZAREA UNUI TESTICOL NECOBORAT MENTIONEZ CA NUMAI UNUL A COBORAT CELALALT NU STIU UNDE I LA UN CONSULT LA MEDICUL CHIRURG MI S A SPUS CA S AR PUTEA SA NU L AIBA SA SE FI NASCUT NUMAI CU UN TESTICOL.UNDE AS PUTEA FACE UN ECOGRAF SI DACA SE VEDE EXACT UNDE E TESTICOLUL VA MULTUMESC FOARTE MULT
Buna seara,
D-le Urdea, medicul chirurg care v-a consultat copilul ar fi trebuit sa va si recomande efectuarea cel putin a unei echografii testiculare. Sunt situatii in care testiculul nu este depistat nici la echografie, desi el este prezent undeva pe traiectul canalului prin care trebuia sa coboare in scrot.
Avand in vedere varsta copilului d-voastra, 3 ani si 5 luni, recomandarea mea este interventia chirurgicala. Ea singura este cea care va putea cu certitudine sa spuna daca testiculul este sau nu.
Cu respect,
Dr. Serban C.,
medic primar chirurgie pediatrica,
MedLife Brasov
D-le Urdea, medicul chirurg care v-a consultat copilul ar fi trebuit sa va si recomande efectuarea cel putin a unei echografii testiculare. Sunt situatii in care testiculul nu este depistat nici la echografie, desi el este prezent undeva pe traiectul canalului prin care trebuia sa coboare in scrot.
Avand in vedere varsta copilului d-voastra, 3 ani si 5 luni, recomandarea mea este interventia chirurgicala. Ea singura este cea care va putea cu certitudine sa spuna daca testiculul este sau nu.
Cu respect,
Dr. Serban C.,
medic primar chirurgie pediatrica,
MedLife Brasov
Am un băiat care a fost diagnosticat cu megacolon congenital de la nastere, acum are cateva saptamani, stie cineva daca se rezolva aceasta problema si altfel sau doar prin operatie?
Nu există alte metode decat tratamentul chirurgical pentru megacolon congenital!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2diferente intre testicole va rog spuneti-mi ce ar putea fi
- 6Umflatura testicule
- 3testicule umflate si invinetite!!!
- 3testiculul drept mi s-a unflat
- 5De cateva saptamani in testiculul stang la atingere simt ceva
- 3e ceva grav?
- 3Operatie testicul necoborat
- 2problema testicule
- 9Testicule inegale
- 7Ma doare testicolul stang
- 3Problema testicul
- 0testicol necoborat
- 1Bubitze, cosuri pe testicule
- 5intrebare testicul mare
- 2Durere Testicul stang
- 0Problema testiculara
- 2Marimea testiculelor + poze
- 0Simt ceva la testiculul drept
- 6Mărime normală?
- 3Disconfort testicule
Mai multe informații despre: Testiculele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Anomalii ale funcției testiculare la adult
- Epididimita
- Ectopia testiculară (testiculul necoborât)
- Criptorhidia
- Hidrocel
- Torsiune testiculara
- Varicocel
- Spermatocel
- Orhita (inflamatia testiculului)
- Tumorile testiculare (cancerul de testicul)
- Mâncărime scrot (prurit scrotal, mâncărime testicole) - cauze și tratament