dureri testiculare anabolizante
Buna ziua!
de cateva luni ma dor testiculele.
durerile au inceput cand am facut un ciclu de anabolizante, in doze foarte mici pentru a imi spori forta, nu masa, pt un concurs. A fost prima data cand am luat.
Forta crescuse intr-adevat foarte mult, puteam sa ridic greutati foarte mari, dar dupa 2 saptamani au inceput sa ma doara testiculele dimineata, foarte tare.Am oprit administrarea in saptamana a 3a. Initial m am gandit ca durerea este din cauza suprimarii productiei proprii de testosteron.
Durerile au incept sa dispara cu timpul insa si acum, cateodata ma mai doare testicolul drept seara. De putine dati ma dor ambele, de obicei doar dreptul.
Am fost la medic m-a controlat si a zis ca nu este nimic dar eu sincer nu cred.Am uitat sa specific ca nu am probleme cu penisul (erectii normale, ejaculari normale-doar ca uneori ma doare la ceva timp dupa ce ejaculez)
Care credeti ca ar fi rezolvarea?
Va multumesc anticipat!
de cateva luni ma dor testiculele.
durerile au inceput cand am facut un ciclu de anabolizante, in doze foarte mici pentru a imi spori forta, nu masa, pt un concurs. A fost prima data cand am luat.
Forta crescuse intr-adevat foarte mult, puteam sa ridic greutati foarte mari, dar dupa 2 saptamani au inceput sa ma doara testiculele dimineata, foarte tare.Am oprit administrarea in saptamana a 3a. Initial m am gandit ca durerea este din cauza suprimarii productiei proprii de testosteron.
Durerile au incept sa dispara cu timpul insa si acum, cateodata ma mai doare testicolul drept seara. De putine dati ma dor ambele, de obicei doar dreptul.
Am fost la medic m-a controlat si a zis ca nu este nimic dar eu sincer nu cred.Am uitat sa specific ca nu am probleme cu penisul (erectii normale, ejaculari normale-doar ca uneori ma doare la ceva timp dupa ce ejaculez)
Care credeti ca ar fi rezolvarea?
Va multumesc anticipat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri la un testicol
- 4Dureri la testicolul drept
- 8Durere difuza spate-inghinala-testicul-picior, partea stanga
- 3Testicul drept ingrosat. o fi hernie inghinala?
- 17Durere testicul stang la efort.
- 5ma doare rau in zona testiculelor
- 4durere de testicul, sperma cu cheaguri
- 4Dureri ale testicolului
- 19Ma doare testiculul stang
- 2Durere testicol stang
- 0Testicule
- 0Chist de cordon spermatic si durere picior
- 2Durere testicul, sperma de culoare maro, scurgere lichidalb dimineata
- 0Durere testicule cand alerg sau ridic greutati.
- 1Durere testicul stang
- 1Durere testicol epididim inflamat
- 1Testicul atrofiat ?
- 3Cancer testicular
Mai multe informații despre: Testiculele durerea la testicul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Anomalii ale funcției testiculare la adult
- Epididimita
- Ectopia testiculară (testiculul necoborât)
- Criptorhidia
- Hidrocel
- Torsiune testiculara
- Varicocel
- Spermatocel
- Orhita (inflamatia testiculului)
- Tumorile testiculare (cancerul de testicul)
- Durerea de testicule
- Mâncărime scrot (prurit scrotal, mâncărime testicole) - cauze și tratament