dureri testiculare anabolizante

Buna ziua!
de cateva luni ma dor testiculele.
durerile au inceput cand am facut un ciclu de anabolizante, in doze foarte mici pentru a imi spori forta, nu masa, pt un concurs. A fost prima data cand am luat.
Forta crescuse intr-adevat foarte mult, puteam sa ridic greutati foarte mari, dar dupa 2 saptamani au inceput sa ma doara testiculele dimineata, foarte tare.Am oprit administrarea in saptamana a 3a. Initial m am gandit ca durerea este din cauza suprimarii productiei proprii de testosteron.
Durerile au incept sa dispara cu timpul insa si acum, cateodata ma mai doare testicolul drept seara. De putine dati ma dor ambele, de obicei doar dreptul.
Am fost la medic m-a controlat si a zis ca nu este nimic dar eu sincer nu cred.Am uitat sa specific ca nu am probleme cu penisul (erectii normale, ejaculari normale-doar ca uneori ma doare la ceva timp dupa ce ejaculez)
Care credeti ca ar fi rezolvarea?
Va multumesc anticipat!
de cateva luni ma dor testiculele.
durerile au inceput cand am facut un ciclu de anabolizante, in doze foarte mici pentru a imi spori forta, nu masa, pt un concurs. A fost prima data cand am luat.
Forta crescuse intr-adevat foarte mult, puteam sa ridic greutati foarte mari, dar dupa 2 saptamani au inceput sa ma doara testiculele dimineata, foarte tare.Am oprit administrarea in saptamana a 3a. Initial m am gandit ca durerea este din cauza suprimarii productiei proprii de testosteron.
Durerile au incept sa dispara cu timpul insa si acum, cateodata ma mai doare testicolul drept seara. De putine dati ma dor ambele, de obicei doar dreptul.
Am fost la medic m-a controlat si a zis ca nu este nimic dar eu sincer nu cred.Am uitat sa specific ca nu am probleme cu penisul (erectii normale, ejaculari normale-doar ca uneori ma doare la ceva timp dupa ce ejaculez)
Care credeti ca ar fi rezolvarea?
Va multumesc anticipat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2testicule prea coborate?
- 8Va mai putea face sex daca nu va mai avea testicule?
- 7dureri testiculare
- 3simt o durere undeva in spatele testiculelor
- 17Durere testicul stang la efort.
- 3DURERI de rinichi testicule
- 4aseara m-am lovit foarte tare la testicule
- 0Am o problema la testicule.
- 0problema testicul!
- 5Durere testicul drept si partea inferioara abdomen
- 4testicul mai mic
- 0Durere testicul stang + rubeola
- 0Caldura in testicule
- 1Diferenta de distanta a testiculelor
- 5Dureri inghinale si testicol drept dupa fotbal
- 1Durere a testiculului drept
- 0Senzație disconfort testicul stâng
- 1Durere testicol epididim inflamat
- 5Este normal când stau in picioare sau pe scaun sa mi se umfle o vena pe testicul?
- 2Testicul inclinat
Mai multe informații despre: Testiculele durerea la testicul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Anomalii ale funcției testiculare la adult
- Epididimita
- Ectopia testiculară (testiculul necoborât)
- Criptorhidia
- Hidrocel
- Torsiune testiculara
- Varicocel
- Spermatocel
- Orhita (inflamatia testiculului)
- Tumorile testiculare (cancerul de testicul)
- Durerea de testicule
- Mâncărime scrot (prurit scrotal, mâncărime testicole) - cauze și tratament