Ajutați-mă! test sarcina o linie visinie si inca una slab colorată

De 3 săptămâni eu si logodnicul meu am avut un contact sexual neprotejat unde a ejaculat inauntru. Eu dupa asta am stat in pat aproximativ 10-15 minute deoarece am auzit ca poti sa ramai mai usor însărcinată daca dupa actul in sine stai relaxata. De atunci au trecut 3 săptămâni, in primele 2 saptamani am facut un test care a aiesit negativ, iar in a treia saptamana am mai facut unul care dupa un minut a iesit negativ, fiind suparata l-am bagat in dulap..a doua zi cand am vrut sa il iau sa ma mai uit la el inca odata, mirata vad o linie visinie si inca una slab colorată..ceea ce nu inteleg eu este faptul ca testul s-a facut slab maroniu intreaga parte unde apar liniile si a doua linie se distinge destul de usor..s-ar putea ca el dupa ce a aratat rezultatul sa se fi uscat si atunci sa fi aparut a doua linie din cauza asta? Va rog ajutati-ma cu un sfat sau daca ati patit si voi asa ceva?
1 comentarii

Testele rapide se citesc la intervalul de timp care este specificat in prospect. Orice dunga care apare sau dispare dupa acel interval nu este relevanta. Un test care a stat o zi nu mai poate fi citit. Faceti altul daca aveti vreun dubiu.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5sunt sau nu insarcinata?
- 8nu mai mai dumiresc odata!!!
- 3e gravida?
- 4intarziere a menstruatiei, 3 teste de sarcina negative
- 8O fi sarcina sau nu?
- 5Mi-a intarziat ciclul 5 saptamani.. se poate sa fiu insarcinata?
- 4Ciclu neregulat, intarziere cu 3 zile mai mare decat de obicei, rezultate test sarcina
- 6am luat un test si a iesit negativ, iar ciclul continua sa intarzie
- 4testul pozitiv, insa cea de a doua linie nu e deloc pronuntata
- 33 teste negative
- 3cand pot face testul de sarcina?
- 11cm si teste negative peste sarcina?
- 4test de sarcina
- 3Sunt însărcinată ?
- 2test de sarcina fals negativ ?
- 1A doaua linie roz pal pe 3 teste de sarcina. Eroare sau sarcina ?
- 1Citirea testului de sarcina - linia C era roz iar cealaltă era foooarte ștearsă
- 0Intrebare test de sarcina - mi se pare prea repede ca s-au colorat ambele linii
- 0Test sarcina cu o linie stearsa
- 1Test de sarcina negativ
Mai multe informații despre: testul de sarcina teste de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: