Ajutați-mă! test sarcina o linie visinie si inca una slab colorată

De 3 săptămâni eu si logodnicul meu am avut un contact sexual neprotejat unde a ejaculat inauntru. Eu dupa asta am stat in pat aproximativ 10-15 minute deoarece am auzit ca poti sa ramai mai usor însărcinată daca dupa actul in sine stai relaxata. De atunci au trecut 3 săptămâni, in primele 2 saptamani am facut un test care a aiesit negativ, iar in a treia saptamana am mai facut unul care dupa un minut a iesit negativ, fiind suparata l-am bagat in dulap..a doua zi cand am vrut sa il iau sa ma mai uit la el inca odata, mirata vad o linie visinie si inca una slab colorată..ceea ce nu inteleg eu este faptul ca testul s-a facut slab maroniu intreaga parte unde apar liniile si a doua linie se distinge destul de usor..s-ar putea ca el dupa ce a aratat rezultatul sa se fi uscat si atunci sa fi aparut a doua linie din cauza asta? Va rog ajutati-ma cu un sfat sau daca ati patit si voi asa ceva?
1 comentarii

Testele rapide se citesc la intervalul de timp care este specificat in prospect. Orice dunga care apare sau dispare dupa acel interval nu este relevanta. Un test care a stat o zi nu mai poate fi citit. Faceti altul daca aveti vreun dubiu.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ce analize sa fac in cazul in care s-a rupt prezervativul?
- 5sunt sau nu insarcinata?
- 5oare cat de sigure sunt testele de sarcina?
- 6sunt insarcinata?
- 3test de sarcina
- 8mi-a curs ceva alb din san, 5 teste de sarcina toate negative...Ce pot sa cred?
- 5Rezultatul testului HCG la sange
- 4Menstruatie slab cantitativa, simptome de sarcina si test negativ
- 1testu de sarcina
- 3Menstruatia nu vine, testul este negativ
- 3Test de sarcina după contact sexual
- 0Test pozitiv
- 0Avort spontan sau sarcina extrauterina?
- 0Test de sarcina pozitiv după mai mult de 10 min și al doilea negativ
- 1Test de sarcina sau nu
- 0Test sarcina - liniuta foarte slaba
- 1As putea fi insarcinata?
- 0Sunt sau nu insarcinata?
- 0Analiza de sange beta hcg
- 1Testul de sarcina ultrasensibil
Mai multe informații despre: testul de sarcina teste de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: