Test Covid din sange
Buna seara!
Am facut azi testul covid din sange care arata anticorpii, daca am avut sau am virusul. Pe buletinul de analize la rezultat scrie 3, 8 AU/ml. La interval de referinta: Negativ: = 50 AU/ml. Valori>=3950 AU/ml au fost echivalate cu o probabilitate de 95% cu titruri de neutralizare >=1:250 (PRINT ID50). E negativ testul, nu am avut virusul pana acum, așa e? Rog sa ma lamuresca un cadru medical. Mulțumesc!
Am facut azi testul covid din sange care arata anticorpii, daca am avut sau am virusul. Pe buletinul de analize la rezultat scrie 3, 8 AU/ml. La interval de referinta: Negativ: = 50 AU/ml. Valori>=3950 AU/ml au fost echivalate cu o probabilitate de 95% cu titruri de neutralizare >=1:250 (PRINT ID50). E negativ testul, nu am avut virusul pana acum, așa e? Rog sa ma lamuresca un cadru medical. Mulțumesc!
2 comentarii
Presupun ca este vorba de IgG anti-spike? Nu aveti anticorpi. Probabil ca nu ati avut COVID, dar testele nu pot exclude absolut aceasta posibilitate, deoarece exista si persoane care nu dezvolta anticorpi, in special cei cu forme foarte usoare sau asimptomatici.
"Serologie SARS-COV-2 IgG Anticorpi anti-Spike cantitativ (cu echivalare de titru neutralizant) ser, metoda CMIA, REZULTAT : Pozitiv 1262.4 AU/mL
Interval de referință:
Negativ: <50 AU/mL Pozitiv: >=50 AU/ml Valori >= 3950 AU/ml au fost echivalate cu o probabilitate de 95 % cu titruri de neutralizare >= 1:250 (PRNT ID50) Rezultate obtinute pe alte platforme analitice nu sunt intercompara"
Bună-ziua!
Acestea sunt rezultatele analizei anticorpi covid în urma rapelului.
M-i le puteți explica?
Mulțumesc!
Interval de referință:
Negativ: <50 AU/mL Pozitiv: >=50 AU/ml Valori >= 3950 AU/ml au fost echivalate cu o probabilitate de 95 % cu titruri de neutralizare >= 1:250 (PRNT ID50) Rezultate obtinute pe alte platforme analitice nu sunt intercompara"
Bună-ziua!
Acestea sunt rezultatele analizei anticorpi covid în urma rapelului.
M-i le puteți explica?
Mulțumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Perioada „critica” covid ??
- 1Test Covid Artron
- 2Test anti sars-cov 2 IGG
- 1Test PCR Sars Cov-2
- 1Test PCR pozitiv si test PCR negativ in aceeasi zi
Mai multe informații despre: teste COVID
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: