Test Covid Artron
Bună ziua! Am făcut, absolut întâmplător, un test Artron, al cărui rezultat arată că în poza atașată. Nu știu să-l interpretez... înțeleg că ar fi pozitiv, dar aș vrea o opinie competenta. Menționez că nu prezint vreun simptom suspect. Încă! Mulțumesc!
... Update: am crezut că pot atașa o poză cu testul (arată că un test de sarcină), dar nu reușesc! Poza prezintă o linie roz în dreptul literei C.
... Update: am crezut că pot atașa o poză cu testul (arată că un test de sarcină), dar nu reușesc! Poza prezintă o linie roz în dreptul literei C.
Echipa ROmedic susține vaccinarea COVID-19.
1 comentarii
Medicul care v-a recomandat testul ar trebui sa va explice rezultatul.
Testele de genul acesta au de obicei un control (notat cu C) care trebuie sa se coloreze in toate cazurile, deci este normal sa apara o linie. Daca nu apare nici o linie, testul nu este valid si nu poate fi intrepretat. Apoi mai sunt liniile care apar daca testul este pozitiv sau nu apar daca este negativ. Aici inteleg ca este vorba despre IgG si IgM.
Daca aveti o singura linie in dreptul controlului, testul este negativ.
Testele de genul acesta au de obicei un control (notat cu C) care trebuie sa se coloreze in toate cazurile, deci este normal sa apara o linie. Daca nu apare nici o linie, testul nu este valid si nu poate fi intrepretat. Apoi mai sunt liniile care apar daca testul este pozitiv sau nu apar daca este negativ. Aici inteleg ca este vorba despre IgG si IgM.
Daca aveti o singura linie in dreptul controlului, testul este negativ.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Perioada „critica” covid ??
- 2Test anti sars-cov 2 IGG
- 1Test PCR Sars Cov-2
- 2Test Covid din sange
- 1Test PCR pozitiv si test PCR negativ in aceeasi zi
Mai multe informații despre: teste COVID
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: