terapie comportamental cognitiva in oradea?
Buna ziua, m-ati putea ajuta cu o adresa a unui cabinet de terapie comportamental cognitiva din oradea? Va multumesc anticipat.
5 comentarii
Imi pare rau, nu cunosc nici un terapeut cu formarea asta in Oradea. Mai mult decat mine probabil ca va pot ajuta Paginile Aurii.
de ce neaparat terapia comportamentalala ?
mi separe (?) o solutie inainte de enuntarea problemei
mi separe (?) o solutie inainte de enuntarea problemei
Problema ar fi ca in ultimul timp, datorita unor intamplari mai neplacute atat pe plan profesional cat si personal, am dezvoltat un pattern evitant pana acolo incat mi-e teama sa ies din casa, mi-e teama sa vorbesc cu oamenii, nu mai pot sa am o viata sociala si personala functionala. Pe fondul asta am dezvoltat o depresie. Psihiatrul pe care l-am consultat mi-a prescris Cipralex si Alprazolam. Am inceput tratamentul deja de 3 saptamani, dar in afara de o stare de somnolenta continua si apatie, nu simt ca m-ar ajuta prea mult. In continuare mi-e teama sa ies si, cum nu am mai ajuns in situatii conflictuale, nu stiu daca nu ar aparea iar simptomele. Cineva mi-a recomandat psihoterapia, in ideea de a trata cauzele, si nu efectele. De-aici intrebarea...
tu ai nevoie de psihoterapie.
din tipul "psihoterapie buna"
un terapeut bun, cel mai bine il gasesti din recomandari...
pe net/ in ziare de multe ori gasesti forme, nu continut...
cei buni de obicei sunt prea ocupati pentru a da anunturi la ziar
cu alte cuvinte intrebarea corecta devine: cunoasteti un terapeut BUN in Oradea ?
din tipul "psihoterapie buna"
un terapeut bun, cel mai bine il gasesti din recomandari...
pe net/ in ziare de multe ori gasesti forme, nu continut...
cei buni de obicei sunt prea ocupati pentru a da anunturi la ziar
cu alte cuvinte intrebarea corecta devine: cunoasteti un terapeut BUN in Oradea ?
cred ca cine ti-a recomandat psihoterapia te poate ajuta mai mult chiar daca nu e chiar din Oradea
Succes !
Succes !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 37tulburare de anxietate generalizata
- 19va rog am nevoie de o parere avizata - tulburari de comportament
- 19sotul meu e tot timpul nervos, vulcanic, posesiv, narcisist..
- 5Pentru cei interesati de psihoterapia cognitiv-comportamentala
- 19Psihoterapia cognitiv-comportamentala
- 6Anxietate... Va sfatuiesc pe toti sa faceti psihoterapie cognitiv-comportamentala
- 5Doctor cu rezultate reale Cognitiv Comportamental
- 3Anxietate severa.Chiar funcționează Terapia cognitiv comportamentala pentru anxietate??
Mai multe informații despre: Psihoterapia cognitiv-comportamentala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: