terapia Scokwave pentru pintenii calcaneeni
buna ziua!
am citit despre terapia Scokwave, pentru pintenii calcaneeni
ce parere aveti
dvs. ce metode de tratament vedeti in cazul pintenilor? numai chirurgical? mai exista si alte metode de tratament? in afara talonetelor, ortezelor
multumesc anticipat
am citit despre terapia Scokwave, pentru pintenii calcaneeni
ce parere aveti
dvs. ce metode de tratament vedeti in cazul pintenilor? numai chirurgical? mai exista si alte metode de tratament? in afara talonetelor, ortezelor
multumesc anticipat
8 comentarii
Buna ziua!
Cred ca ar fi util sa lecturati informatiile de pe link-ul
http://forum.romedic.ro/prod/Ciocuri_le_Calcai_016307.html
Va raspund punctual:
- cauza principala (in 95% din cazuri) este obezitatea;
- tratamentul chirurgical este o grava eroare (malpraxis);
- exista o anume experienta a utilizarii acestui tip de tratament netionat de D-voastra, insa sunt strict contraindicate persoanelor supraponderale.
- In general, nu au decat un rol paleativ, de a "pacali" creierul ca nu se intampla nimic, iar pacientii continua cu supraincarcarea mecanica prin obezitate si efort, cu efecte dezastruoase (cel mai adesea, ruptura tendonului calcanean).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-Picior
Cred ca ar fi util sa lecturati informatiile de pe link-ul
http://forum.romedic.ro/prod/Ciocuri_le_Calcai_016307.html
Va raspund punctual:
- cauza principala (in 95% din cazuri) este obezitatea;
- tratamentul chirurgical este o grava eroare (malpraxis);
- exista o anume experienta a utilizarii acestui tip de tratament netionat de D-voastra, insa sunt strict contraindicate persoanelor supraponderale.
- In general, nu au decat un rol paleativ, de a "pacali" creierul ca nu se intampla nimic, iar pacientii continua cu supraincarcarea mecanica prin obezitate si efort, cu efecte dezastruoase (cel mai adesea, ruptura tendonului calcanean).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-Picior
buna ziua
am citit raspunsul dvs...insa as vrea sa stiu dvsce tratament recomandati.
chiar nu se poate face nimic in cazul acestei boli? sa zic asa
trebuie sa existe ceva: chirurgical nu, infiltratii nu, unde soc nu, atunci ce este de facut?
suportam durerea zi de zi?
ce parere aveti dvs?
ce recomandati pacientilor dvs?
multumesc
am citit raspunsul dvs...insa as vrea sa stiu dvsce tratament recomandati.
chiar nu se poate face nimic in cazul acestei boli? sa zic asa
trebuie sa existe ceva: chirurgical nu, infiltratii nu, unde soc nu, atunci ce este de facut?
suportam durerea zi de zi?
ce parere aveti dvs?
ce recomandati pacientilor dvs?
multumesc
Buna ziua!
Desigur, exista un tratament cu adevarat fabulos, si chiar obligatoriu: scaderea ponderala (normalizarea greutatii) si reducerea drastica a efortului fizic.
In rest, in functie de originea suferintei calcaneene, exista si alte masuri suplimentare, care nu exclud scadrea ponderala si reducerea efortului fizic.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-Picior
Desigur, exista un tratament cu adevarat fabulos, si chiar obligatoriu: scaderea ponderala (normalizarea greutatii) si reducerea drastica a efortului fizic.
In rest, in functie de originea suferintei calcaneene, exista si alte masuri suplimentare, care nu exclud scadrea ponderala si reducerea efortului fizic.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-Picior
multumesc
incerc sa imi normalizez greutatea, insa nu sunt asa obeza, dar probabil ca organismul meu nu suporta kg in plus
incerc sa imi normalizez greutatea, insa nu sunt asa obeza, dar probabil ca organismul meu nu suporta kg in plus
daca imi normalizez greutatea, nu o sa mai am dureri?
la radiografie se vede ciocul si ma deranjeaza ca e acolo.dar macar daca slabesc poate nu ma mai doare
va multumesc inca o data si buna seara
la radiografie se vede ciocul si ma deranjeaza ca e acolo.dar macar daca slabesc poate nu ma mai doare
va multumesc inca o data si buna seara
Buna seara!
"Ciocul" nu are nici o legatura cu durerea, motiv pentru care, in tarile civilizate radiografia calcaneului este complet interzisa in astfel de cazuri (pentru a evita legatura de tip psigologic intre imaginea spectaculoasa si durerea pacientului).
Nu este obligatoriu ca prin normalizarea greutatii sa scapati de dureri, avand in vedere cele 40 de origini diferite ale talalgiilor.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-Picior
"Ciocul" nu are nici o legatura cu durerea, motiv pentru care, in tarile civilizate radiografia calcaneului este complet interzisa in astfel de cazuri (pentru a evita legatura de tip psigologic intre imaginea spectaculoasa si durerea pacientului).
Nu este obligatoriu ca prin normalizarea greutatii sa scapati de dureri, avand in vedere cele 40 de origini diferite ale talalgiilor.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-Picior
Buna ziua
As vrea sa stiu daca se poate adresa cabinetului d-voastra si un numar de telefon.
Multumesc
As vrea sa stiu daca se poate adresa cabinetului d-voastra si un numar de telefon.
Multumesc
Buna seara!
Cand faceti "click"pe numele sau pe fotografia mea veti intalni datele mele de contact.
Nu pot publica explicit aceste date aici, pe forum (regulile forumului imi interzic aceasta procedura).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-Picior
Cand faceti "click"pe numele sau pe fotografia mea veti intalni datele mele de contact.
Nu pot publica explicit aceste date aici, pe forum (regulile forumului imi interzic aceasta procedura).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-Picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ciocuri la calcai
- 35Ciocuri la calcaie continue si fara nicio ameliorare
- 22ciocuri calcaie
- 3ciocuri la calcaie
- 1ciocuri in calcaie
- 5dureri in calcai
- 1Pinteni calcaneni
- 4Pinteni calcaneeni
Mai multe informații despre: ciocurile la calcaie