puls oscilant

15-06-2016
kik
Nu este medic/terapeut
kik
buna ziua vreau si eu unsfat dece variaza pulsul in functie de miscarile corpului adica cand stau intins in pat e normal in fund 90 91 iar in piciaore 100 110 iar tensiunea e normala tot timpul toate acestea aparand in urma unei depresii nervoase in urma careia am facut tratament fiind si la cardiologi si la psihiatru nu depisteza unde ar fi problema facand toate analizele posibile ca mg tsh de sange toate normale?
3 comentarii
0
16-06-2016, ora 00:58
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Simptom de anxietate.
Probabil ca mai ai si altele.
Mergi la un psihiatru sa iti dea un ad = medicament care merge si pe depresie si pe anxietate si o sa iti regleze pulsul instant.

Cu conditia ca inima sa fie verificata. Ok.
0
16-06-2016, ora 06:17
kik
Nu este medic/terapeut
kik
am doar un prolaps de valva mitrala si o insuficienta tricuspidica mica in rest cord normal si nicio afectiune de origine cardiovasculara ultima verificare facuta de curand
0
16-06-2016, ora 20:29
kik
Nu este medic/terapeut
kik
clara_p:cam de exeplu ce?cui sa-i cer parerea ce investigatii sa fac pentru ca pur si simplu nu mai stiu ce sa fac pentru ca stiu ca nu e normal
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cât e bine să fie frecvența cardiacă?
  • Gravitate COVID - la ce saturație în oxigen mergem la spital?
  •