de ceva timp baiatul meu se plange de crampe musculare
de catva timp baiatul meu se plange de crampe musculare. Spune ca i se blocheaza muschii (in diferite zone) si trebuie sa-si faca frectii ca sa-si revina.
Ce poate fi? Ce controale ar trebui sa fac si ce remedii sunt?
multumesc!
Ce poate fi? Ce controale ar trebui sa fac si ce remedii sunt?
multumesc!
6 comentarii
Trebuie luate niste analize de sange, ca sa se vada ce este cu muschii. AST, ALT, CPK, LDH. Mai poate fi calciu si/sau magneziu scazute, sau poate sa nu fie nimic (cateodata copiii imita bolile pe care le vad la adulti). Oricum, trebuie sa-l vada un pediatru.
Multa sanatate.
Multa sanatate.
Foarte des am crampe la picioare, chind merg pe drum, chind dorm sau stau relacsata, mi sa mai intimplat si chind mergeam la volan. Acesta crampe pot sa ma apuce brusc, dar si lent ca uneori mi se pare ca le previn si ele nu dovedesc sa-mi afecteze piciorul. Sunt foarte dureroase. Va rog sami dati un sfat ce sa fac ca sa nu le mai am
Buna ziua! Cam de 2 zile am contractii involuntare la degedele de la piciorul stang ( care cateodata il simt amortit, la fel si mana stanga ). Nu simt nicio durere, insa imi creeaza un discomfort si nu pot dormi deloc Am luat Romparkin si Extraveral si tot nu ma calmez. Ce as putea sa fac ?...devine insuportabil.
Multumesc
Multumesc
Buna ziua.Sper sa ma puteti ajuta cu urm problema :de ceva timp cam de 2 ani am crampe musculare la gambe.se petrec la intervale neregulate si se petrec mai ales, de fapt numai noaptea.ma scol noaptea cu dureri insuportabile la picioare.banuiesc ca poate fi o carenta de calciu sau magneziu nu stiu.va rog ajutati-ma
pt Katalin89!
Ia o perioada mai lunga de timp Magné B6(fie tablete, fie fiole buvabile) dimineata si seara, iar la pranz o tableta efervescenta de Calciu Sandoz+ Vit C de 500). Poti avea spasmofilie si daca valorile Calciului si Magneziului apar in valori normale la analize.aceste crampe sunt, cel mai adesea, de la stres, asa ca si relaxarea, sportul, masajul fac f bine. Nu sunt medic dar m-am confruntat cu astfel de probleme.
Multa sanatate!
Ia o perioada mai lunga de timp Magné B6(fie tablete, fie fiole buvabile) dimineata si seara, iar la pranz o tableta efervescenta de Calciu Sandoz+ Vit C de 500). Poti avea spasmofilie si daca valorile Calciului si Magneziului apar in valori normale la analize.aceste crampe sunt, cel mai adesea, de la stres, asa ca si relaxarea, sportul, masajul fac f bine. Nu sunt medic dar m-am confruntat cu astfel de probleme.
Multa sanatate!
multumesc pt raspuns alice.mentionez ca am fost la doctor zilele acestea si am primit acelasi raspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Oboseala musculara si pierderea echilibrului in mers
- 23Efecte secundare Seretide
- 7Dureri de picioare
- 3Dureri groaznice musculare..
- 0dureri musculare, pete rosiatice, ulceratii in apropierea gurii
- 2Crampe musculare
- 1crampe musculare in pulpa piciorului
- 5durei osoase, musculare
- 4Criza musculara (ciudata), ameteala, droguri
- 9Condrom? sau Condrosarcom?
- 8dureri de spate, muschi, oase, articulatii