Problema cu muschii
Buna ziua !
Am si eu o problema! Am 18 ani si am o problema cu muschii de la picior si mai nou, tricepsul.. Cand stau in pat si imi incordez muschii de la picior, muschiul ramane incordat, tensionat si simt o durere mare ca in carcel.. ca sa dispara durerea trebuie sa ma ridic in picioare sa sa ridic piciorul.. dupa ce muschiul s-a relaxat si tensiunea dispare, muschiul incepe sa tremure putin.. Mai nou mi se intampla si la triceps cand il incordez...
Tin sa precizez din nou ca carcelul nu este involuntar !! Ci doar cand incordez muschii piciorului si tricepsului !!
Stiu ca imi veti spune sa ma duc la control.. dar va rog macar oferiti-mi un indiciu ce poate fii..
Tin sa mentionez ca am aceste simptome de mai bine de 1 an si mi-am facut analizele acum 6 luni si nu am descoperit nicio neregula..
Am si eu o problema! Am 18 ani si am o problema cu muschii de la picior si mai nou, tricepsul.. Cand stau in pat si imi incordez muschii de la picior, muschiul ramane incordat, tensionat si simt o durere mare ca in carcel.. ca sa dispara durerea trebuie sa ma ridic in picioare sa sa ridic piciorul.. dupa ce muschiul s-a relaxat si tensiunea dispare, muschiul incepe sa tremure putin.. Mai nou mi se intampla si la triceps cand il incordez...
Tin sa precizez din nou ca carcelul nu este involuntar !! Ci doar cand incordez muschii piciorului si tricepsului !!
Stiu ca imi veti spune sa ma duc la control.. dar va rog macar oferiti-mi un indiciu ce poate fii..
Tin sa mentionez ca am aceste simptome de mai bine de 1 an si mi-am facut analizele acum 6 luni si nu am descoperit nicio neregula..
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Oboseala musculara si pierderea echilibrului in mers
- 23Efecte secundare Seretide
- 13Contracturi musculare involuntare
- 10contractii musculare involuntare
- 8contractii musculare in timpul noptii
- 10Tendon rotulian zdrobit
- 3Dureri groaznice musculare..
- 4Contractii musculare involuntare
- 7Contractii musculare la nivelul gambei
- 9Condrom? sau Condrosarcom?
- 8dureri de spate, muschi, oase, articulatii
- 2fasciculatii musculare
- 2Fasciculatii musculare rog ajutor urgent!
- 1Contractura musculara
- 3Contractura musculara langa omoplat stang
- 0Contractura musculara involuntara
Mai multe informații despre: Crampele musculare contractura musculara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: