tensiune in scadere la 35 de ani
Buna ziua,
Situatia este in felul urmator. Am 35 de ani, imi iau tensiunea o data pe an, la inceputul anului cand ni se face controlul anual. Acum 10 ani era 12 cu 7, dupa 3 ani a scazut la 11, upa inca 2 ani a scazut la 10, anul trecut era 9, si anul acesta, chiar vineri am luat-o era 8 cu 6. Ma ingrijreaza aceasta scadere, mai ales la varsta mea si mai ales ca eu nu ma stiu suferinda de nicio afectiune
Imi puteti da, va rog, un raspuns specializat?
ce analize ar trebui sa fac? Ce nu este in regula?
Multumesc
Situatia este in felul urmator. Am 35 de ani, imi iau tensiunea o data pe an, la inceputul anului cand ni se face controlul anual. Acum 10 ani era 12 cu 7, dupa 3 ani a scazut la 11, upa inca 2 ani a scazut la 10, anul trecut era 9, si anul acesta, chiar vineri am luat-o era 8 cu 6. Ma ingrijreaza aceasta scadere, mai ales la varsta mea si mai ales ca eu nu ma stiu suferinda de nicio afectiune
Imi puteti da, va rog, un raspuns specializat?
ce analize ar trebui sa fac? Ce nu este in regula?
Multumesc
4 comentarii
Luati in mod curent pastile sau ceaiuri medicinale ?
Daca este simtomatica v-as recomanda cateva analize iar daca analizele sunt bune nu cred ca sunt motive de ingrijorare(aceasta tensiune mica ar putea arata o elasticitate de invidiat a peretilor arteriali).Va recomand o serie de analize complete. O zi buna si multa sanatate
Buna ziua. De vreun an si ceva nu am mai pus nicio pastila in gura. O serie de analize insemnanad sa mi le fac pe absolut toate? Multumesc
Setul de analize bazice platite de casa de asigurari de sanatate. Vorbiti cu medicul de familie sa va dea trimitere si sa va monitorizeze in continuare periodic tensiunea. Daca el va considera ca e prea mica va va da tratament. Unele persoane functioneaza normal cu tensiune mai mica. Asa e felul lor de a fi. Beti multe lichide si un pic de cafea care cresc tensiunea.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2valoarea normala a tensiunii la 47 ani
- 4am descoperit ca am o tensiune anormala, de la ce o fi?
- 4E normala valoarea?
- 2tensiune 9 cu 6 ce inseamna?
- 7va implor ajutati-ma: imi creste tensiunea arteriala brusc zilnic
- 7alimentatie-nutritie-dieta
- 3tensiunea mica in sarcina
- 4Tensiune 161 cu 82 la 21 ani
- 1Tensiune arteriala
- 2Tenisune de la premenopauza ?
- 1Tensiunea arteriala
- 2Buna ziua, va rog intepretare valori tensiune arteriala
- 1legatura puls - tensiune
- 6Durere brat stang-Tensiune perfecta
- 4am 21 de ani si tensiunea arteriala mi s-a marit cu 1 an in urma..
- 8Tensiune arteriala foarte ridicata
- 1Senzatii de caldura cu cresterea tensiunii arteriale
- 1Tensiune!
- 0Tensiune arteriala mare
- 0tensiune arteriala
Mai multe informații despre: Tensiunea arteriala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: