Tensiune cauzata de emotii

23-05-2007
ShaK
Nu este medic/terapeut
ShaK
Robert ma numesc, 19 ani. Anu trecut am dat examen la Academia de Politie iar la testarea medicala am avut niste emotii deoarece un canditat din fata mea picase la testul oftalmologic. Din cauza acelor emotii mi'a crescut si tensiunea..din cauza careia era sa pic testul, norocul meu ca a fost acel domn doctor intelegator. De atunci mereu cand sunt in fata unei examinari medicale ma coplesesc emotiile si automat... tensiunea. Ce e de facut? mai ales ca anul acesta am un examen serios care include testare medicala.
5 comentarii
0
23-05-2007, ora 00:00
Dr. Andrei Dumitrescu
Psihologie, Bucuresti
Dr. Andrei Dumitrescu
Acorda-ti macar 2 sedinte de psihoterapie.
Ai reusit sa faci o asociere puternica intre nefericirea celui care picase in fata ta testul oftalmologic, si tine insuti. Poate ca a venit timpul sa tai legatura asta parazita.

Andrei
0
13-06-2007, ora 00:00
teocezi
Nu este medic/terapeut
teocezi
Fiecare eveniment din viata noastra are exact valoarea pe care i-o dam noi. Emotiile sunt raspunsul organismului nostru la trairile noastre. Incearca sa-ti recapeti increderea in tine prin autosugestie si meditatie. Multa sanatate!
0
10-07-2007, ora 00:00
bau
Nu este medic/terapeut
bau
BUNA ZIUA
LA plecarea sotului de acas cu probleme prin tara, simt o frica in special noaptea incerc sa o controlez dar incepe inima sami bata repede am senzatia ca este cineva la usa.
0
21-07-2007, ora 00:00
ramona cristiana
Nu este medic/terapeut
ramona cristiana
daca sint singura acasa, mie frica sa beau o cafea singura sau sa merg jos sa duc gunoiul sau pur si simplu mi se face rau numai la gindul ca sint singura ma ia cu transpiratii reci, tremor, ameteli, dar totul este doar o senzatie naspa, oricum sint constienta ca nu e nimic grav totusi se intimpla. Autocontrolul ne da batai de cap dar cu on pic da ambitie si sprijin de la cei apropiati simti mai sigur.Toul depinde numai de noi! Sanatate tuturor!!
0
04-03-2015, ora 23:41
cosrom93
Nu este medic/terapeut
cosrom93
DOAMNA/Domnul dr am si eu o intrebare:-daca am tensiunea 14 cu 9 este cam mare?am 21 de ani si mi-am luat tensiunea acum o luna la medicul de familie.vreau sa dau la o scoala militara si imi este frica ca ma respinge.ce trebuie sa fac pentru a scadea tensiunea.poate conteaza si anotimpul..nu stiu ce sa zic.multumesc!este o tensiune mare?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum ne influențează emoțiile memoria?
  • Efectul magneziului asupra tensiunii arteriale (meta-analiză)
  • Cât trebuie să fie tensiunea arterială normală?
  • Cum se măsoară tensiunea arterială?
  • Cum alegi un tensiometru electronic?
  • Tensiunea arterială înregistrează un declin cu 14-18 ani înainte de finalul vieții
  • Topul greșelilor unui hipertensiv
  • Tensiunea arterială „normală” a femeilor, mai mică decât cea a bărbaților
  •