taieturi pe antebart (altercatie)
buna seara, am si eu o intrebare la dumneavoastra, intai de toate as dori sa imi cer scuze daca am trimis unde nu trebuia e-mailul, azi in jurul orei 13 am avut o altercatie cu niste baieti, din altercatia asta am iesit cu niste taieturi destul de grave pe antebratul drept care sunt destul de deschise, si ma ustura si ma dor, nu am sunat la doctor sau la salvare pentru ca am crezut ca nu e ceva foarte grav, dabea cand am ajuns acasa si am vazut, intrebarea mea la dvs este urmatoare, trebuie sa ma cos sa mi-se puna copci? daca da cat ar costa operatia, pentru ca momentan eu sunt somer si nu imi pot permite sa platesc o asemenea operatie, asta daca este vorba de operatie, va multumesc si as dori sa primesc un raspuns din partea dumneavoastra, o seara buna, doru pausan.
4 comentarii
Buna seara Doru! Nu inteleg de ce nu ai mers la spital pt. ati se acorda ingrijiri.Dupa mine, nu cred ca va tb. sa platesti ceva...numai medicul iti poate spune daca ai nevoie de copci sau nu...multa sanatate!
buna ziua, imi cer scuze nu am mai avut ocazia sa intru pe net, da am fost la spital, nu m-au cusut pt ca au spus ca taieturile sunt prea aproape una de alta... in schimb am fost pansat
Bravo! Acum cum te simti? Ai fost si la politie?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3durere antebrat!
- 5Taietura laba piciorului - degete amortite
- 8o osteotomie la antebrat este periculoasa?
- 10Din ce motiv nu-si simte mana ?
- 4durere cot-antebrat drept si amortire pod palma si degete
- 4Recuperare la fizioterapeut sau acasa?
- 3taietura adanca la mana
- 5fractura ale oaselor antebratului la un copil de 9 ani
- 1Fractura oblica diafiza radius
- 2fractura 1 3 medie antebrat stâng, ambele oase cu angulatie
- 5Arsura tigara taieturi incheieturi maini
- 0Mancarimi incheietura mainii stangi
- 7m-a taiat pe gat cu briciul la frizerie! need help
- 2Formatiune inlocuitoare de spatiu
- 3Taietura adanca in talpa
- 3Fractura antebrat.
- 7Tăietură în zona genunchiului
Mai multe informații despre: Taieturile Antebratul