Formatiune inlocuitoare de spatiu
Am 23 de ani si m-am trezit cu o umflatuta pe antebratul stang in urma cu cel mult 10 zile. Am fost la doctor si mi-a recomandat un IRM 3 TESLA la care am obtinut urmatorul rezultat : In compartimentul anteromeridian al bratului stang se evidentiaza o formatiune inlocuitoare de spatiu, cu diametre axiale maxime de 19/25 mm, diametru craniocaudal de 60 mm, polilobulata, poliseptata, aparent net delimitata, intens gadolinofila. Formatiunea descrisa se dezvolta in tesutul adipos dintre muschiul biceps brahial anterior de care este net delimitata si triceps brahial posterior- fata de care nu prezinta plan de clivaj, se extinde pana la nivelul planului cutanat, exercita efect de masa asupra pachetului vascular brahial de care este net delimitata prin tesut adipos, vine in raport ventral cu vena basilica si este bordata de infiltrat interstitial.Cranial de formatiunea descrisa se evidentiaza o alta imagine cu aceleasi caractere, cu diametre de 5/9/15 mm, omogena, net delimitata, tangenta la vena basilica la 11 mm cranial de prima formatiune descrisa. Segmente osoase din campul de examinare cu morfologie si semnal in limite normale.
Mentionez ca zona in care mi-a aparut umflatura am obiceiul sa o sprijin pe genunchi, in aceasta sesiune de examene fiind chiar mult solicitata. Tot in aceasta perioada am ajutat o colega de facultate sa se mute carand multe bagaje. Va rog din inima sa-mi dati si mie un sfat pentru ca nu stiu ce sa fac. Sa ma operez, sa consult un imunolog, sau un endocrinolog, sau un reumatolog. Chiar nu stiu ce sa fac.
Multumesc mult, mult de tot.
Mentionez ca zona in care mi-a aparut umflatura am obiceiul sa o sprijin pe genunchi, in aceasta sesiune de examene fiind chiar mult solicitata. Tot in aceasta perioada am ajutat o colega de facultate sa se mute carand multe bagaje. Va rog din inima sa-mi dati si mie un sfat pentru ca nu stiu ce sa fac. Sa ma operez, sa consult un imunolog, sau un endocrinolog, sau un reumatolog. Chiar nu stiu ce sa fac.
Multumesc mult, mult de tot.
2 comentarii
ar trebui sa mergeti la un chirurg foarte experimentat in chirurgia mainii (deobicei in romania chirurgi plasticieni) sa-i cereti parerea.
Am fost internata la spitalul Bagdasar la chirurgie plastica si m-am operat. Doctorul a extras trei "formatiuni" de diferite marimi. Unul era cat un bob de mazare.Dupa parerea dl. doctor ar fi vorba de niste ganglioni. Dl. doctor crede ca as avea o infectie de la pisici. Acum astept cu sufletul la gura rezultatul anatomopatologic. Nu stiu daca am facut bine ca am scos acesti ganglioni si ma gandesc cu groaza daca nu cumva este vorba de o alta boala ca de ex hodkin, sau o boala de sange :(
Multumesc din suflet pentru raspuns.
Multumesc din suflet pentru raspuns.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3durere antebrat!
- 4taieturi pe antebart (altercatie)
- 8o osteotomie la antebrat este periculoasa?
- 10Din ce motiv nu-si simte mana ?
- 4durere cot-antebrat drept si amortire pod palma si degete
- 4Recuperare la fizioterapeut sau acasa?
- 5fractura ale oaselor antebratului la un copil de 9 ani
- 1Fractura oblica diafiza radius
- 2fractura 1 3 medie antebrat stâng, ambele oase cu angulatie
- 0Mancarimi incheietura mainii stangi
- 3Fractura antebrat.
- 6Fractura dubla antebrat+ brosa
Mai multe informații despre: Antebratul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: