suspiciunde de condiloame??

Buna ziua,
in urma cu aproximativ o saptamana am observat aparitia unor modificari in zona genitala, in partile laterale intrarii in vagin.nu am nici un fel de simptom, si senzatia mea la prima vedere era ca as avea o iritatie(ma gandeam la absorbantele zilnice, sau sapun).arata ca o piele incretita, cam de 1 cm, , iar daca o intind, incretiturile se desfac, pielea este curata, nu prezinta pete sau roseata sau alte formatiuni, iar culoarea este la fel ca restul pielii, are o consistenta moale, nu doare. va rog sa imi spuneti ce poate fi deoarece in zilele care urmeaza nu pot ajunge la medic.citind mai multe articole pe internet, mi-e teama totusi sa nu fie condiloame, desi presupun ca zona afectata de condiloame nu se intinde si se observa si excrescentele..totusi, daca e asa as vrea macar sa urmez un tratament care sa le opreasca extinderea pana ajung la medic.am avut in trecut un episod de candidoza, si iau anticonceptionale de cativa ani de zile.
Multumesc anticipat.
in urma cu aproximativ o saptamana am observat aparitia unor modificari in zona genitala, in partile laterale intrarii in vagin.nu am nici un fel de simptom, si senzatia mea la prima vedere era ca as avea o iritatie(ma gandeam la absorbantele zilnice, sau sapun).arata ca o piele incretita, cam de 1 cm, , iar daca o intind, incretiturile se desfac, pielea este curata, nu prezinta pete sau roseata sau alte formatiuni, iar culoarea este la fel ca restul pielii, are o consistenta moale, nu doare. va rog sa imi spuneti ce poate fi deoarece in zilele care urmeaza nu pot ajunge la medic.citind mai multe articole pe internet, mi-e teama totusi sa nu fie condiloame, desi presupun ca zona afectata de condiloame nu se intinde si se observa si excrescentele..totusi, daca e asa as vrea macar sa urmez un tratament care sa le opreasca extinderea pana ajung la medic.am avut in trecut un episod de candidoza, si iau anticonceptionale de cativa ani de zile.
Multumesc anticipat.
4 comentarii

Buna ziua,
In principal conform descrierii dvs. nu ar putea fi vorba de condiloame, dar acest lucru se poate confirma in urma unei consultatii la medicul ginecolog, intre timp este necesar sa aveti mai multa grija decat de obicei asupra lenjeriei intime sa fie de bumbac si la igiena intima.
O zi placuta!
In principal conform descrierii dvs. nu ar putea fi vorba de condiloame, dar acest lucru se poate confirma in urma unei consultatii la medicul ginecolog, intre timp este necesar sa aveti mai multa grija decat de obicei asupra lenjeriei intime sa fie de bumbac si la igiena intima.
O zi placuta!

multumesc.de cateva zile ma dau cu crema de galbenele si tataneasa, si mi se pare ca se retrage.o sa urmaresc ce se intampla in zilele urmatoare.

buna,
la medicul ginecolog sau mai degraba la dermato-venerolog...
la medicul ginecolog sau mai degraba la dermato-venerolog...

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 58Tratament condiloame
- 5Condilomatoza genitala - si eu sunt pe lista bolnavilor
- 6Condiloame. Este grav? Scap de acest virus? Prietenul meu ar trebui sa faca vreun test?
- 2sunt condiloame sau herpes?
- 4condiloame interne
- 3condiloame genitale si ureaplasma
- 3(condilomatoza genitala) negi sau ciupercute pe penis
- 5Condiloame... nici nu stiu cu ce sa ma dau. Ajutati-ma!
- 17Ajutor! Condiloame - Pareri?
- 3Condiloame capul penisului
- 7Condiloame genitale.
- 0Pot scapa de condiloame daca folosesc podofilina ?
- 2Condiloame genitale
- 1HPV ?
- 0Condiloame Genitale
- 1Candidoza poate duce la condiloame??
- 10Roseață si iritatie dupa folosirea Condyline
- 3Condiloame genitale
Mai multe informații despre: Condiloamele genitale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: