Suplimente copii in anotimpurile racoroase
Buna seara!
Am aflat de la alte mamici ca in lunile care se termina cu "-rie", adica din septembrie si pana in aprilie, copilul ar trebui sa primeasca diverse suplimente: calciu, fier, vitamine.
Voiam sa va intreb ce parere aveti despre acest lucru si daca exista recomandari in acest sens.
Mentionez ca fetita mea are 2 anisori.
Multumesc!
Am aflat de la alte mamici ca in lunile care se termina cu "-rie", adica din septembrie si pana in aprilie, copilul ar trebui sa primeasca diverse suplimente: calciu, fier, vitamine.
Voiam sa va intreb ce parere aveti despre acest lucru si daca exista recomandari in acest sens.
Mentionez ca fetita mea are 2 anisori.
Multumesc!
3 comentarii
Îmi cer scuze... Lunile septembrie_-februarie.
Dupa varsta de 1 an jumatate, urmatorii 3 ani se recomanda aceeasi doza de vit.D3 (800-1200 UI) zilnic, din octombrie pana in aprilie.Necesar si suficient! Succes!
Buna dimineata
Da, in trecut exista aceasta recomandare in perioada pe care o amintiti, dar consider ca nu mai este actuala, deoarece puteti procura cu usurinta fructe si legume proaspete sau uscate, pe care sa le utilizati in meniul fetitei cu beneficiile pe care acestea le ofera.
Da, in trecut exista aceasta recomandare in perioada pe care o amintiti, dar consider ca nu mai este actuala, deoarece puteti procura cu usurinta fructe si legume proaspete sau uscate, pe care sa le utilizati in meniul fetitei cu beneficiile pe care acestea le ofera.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 120Confuzie tratament hipovitaminoza D
- 7Vitamina D, va rog sa ma lamuriti
- 0Vitamina oh-25 vitamina D sub limita insa D3 in limite normale
- 0Hipovitaminoza D
- 34Vitamina D3: cand, cat si de ce.
- 2Analiza Vitamina D
- 2Durere in piept/ lipsa vitamina d
- 3Vitamina d
- 3Nivelul Vitaminei D = 31 ngmL, ce fac mai iau supliement?
- 6Lipsa vitamina D
- 2Luare vitamina d
- 3Întrebare/ D3 recomandări
- 1Vit D
Mai multe informații despre: suplimentarea cu vitamina D
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: