Lipsa vitamina D
Am fost recent la o biorezonanta si mi sa spus ca am deficit de vitamina d in corp..
Ce p oiate insemna si cu ce as putea comp3nsa lipsa de vitamina d?cu vitamine d de la fsrmacie?
Ce p oiate insemna si cu ce as putea comp3nsa lipsa de vitamina d?cu vitamine d de la fsrmacie?
6 comentarii
e chair atat de greu sa cauti pe google ? nu inteleg cum ai ajuns pe forum, daca nu esti in stare sa gasesti informatie banala pe google
În acest caz, ca și în oricare altul, nu e bine ca cineva să-și facă automedicație. Consider că e bine să faceți și o dozare de Vitamina D din sânge și dacă se confirmă lipsa, sau carența, sub coordonarea medicului de familie, să faceți un tratament.
dr Petre Mureșan
dr Petre Mureșan
Cum a spus si domnul doctor, doar daca iti faci analizele de sange si iti iese lipsa vitamina D, iei vitamina D dozata de doctor.
Vă mulțumesc. Constat că foarte multă lume merge pe automedicație. Ceea ce este total greșit.
dr Petre Mureșan
dr Petre Mureșan
ministerul santatatii al usa recomanda 2500 UI pe zi. Nu inteleg de ce trebuie sa merg la doctor sa-mi zica informatia asta daca deja exista o voce mai mare care sa confirme automedicatia
se recomanda sa nu se suplineasca cu vitamina d3, persoanele care au contact cu soarele 30min sau mai mult, pe zi
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2deficit de vitamina D
- 120Confuzie tratament hipovitaminoza D
- 7Vitamina D, va rog sa ma lamuriti
- 20Deficit de vitamina D
- 0Vitamina oh-25 vitamina D sub limita insa D3 in limite normale
- 34Vitamina D3: cand, cat si de ce.
- 2Analiza Vitamina D
- 2Durere in piept/ lipsa vitamina d
- 2Luare vitamina d
- 3Întrebare/ D3 recomandări
- 1Carenta de vitamina D
- 1Vit D
Mai multe informații despre: suplimentarea cu vitamina D deficitul de vitamina D
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: