Capsula de slabit - efecte secundare
8 comentarii
buna iau capsula pentru slabit de doua saptamani dar in ultimele doua zile am dureri mari de cap
EU AM LUAT 2 LUNI SI AM AJUNS DE NU MA PUTEAM RIDICA DIN PAT DE DURERE SI AM RENUNTAT
ai avut dureri de cap sau o decadere de calciu
AVEAM DURERI DE CAP SI MI-AM FACUT ANALIZE SI MIA IESIT GLICEMIA FOARTE MICA DAR CALCIU BUN
nu stiu ce sa fac sa le mai iau in afara de durerea de cap nam nimic
DACA TIAS ZICE SA RENUNTI POATE AI ZICE CA O SPUN DIN INVIDIE DAR EU AM 2 COPII SI MA GINDESC LA EI SI PENTRU NIMIC IN LUME NU LE MAI IAU.DE LUNI MIAM FACUT ABONAMENT LA SALA SI STIU CA E MAI SANATOS
nu asi spune ca din invidie am si eu o fetita de 13 ani si un sot care ma iubeste nu mias risca sanatatea dar daca as sti ca ar fi trecatoare durerile asi continua eu nu vreau sa iau decat o luna
oameni buni,
Anul trecut - 2008- am ingerat 3 cutii de PASTILE DE SLABIT si am dat jos cam 5 kg. fara efecte adverse.
IN SCHIMB anul acesta am cumparat PASTILA DE SLABIT - 1 CUTIE - iar apoi SUPER SLIM. Nu am avut pofta de mancare DAR STAREA MEA PSIHICA S-A DETERIORAT GROAZNIC : nervi, panica, insomnii ! In plus am vazut un reportaj la Antena 3 - ALERTA - MADE IN CHINA- refuz SA MA MAI DROGHEZ CU CHINEZISME !!
SUBLINIEZ CA SUNT UN STRUT CU STOMACUL- ADICA AM MANCAT SI REGENON - in anii trecuti. Multe farmaciste afirma ca aceste chinezisme sunt o pacoste !! ar trebui sa avem vointa ! Cu mult drag pt. toti rotofeii !
Anul trecut - 2008- am ingerat 3 cutii de PASTILE DE SLABIT si am dat jos cam 5 kg. fara efecte adverse.
IN SCHIMB anul acesta am cumparat PASTILA DE SLABIT - 1 CUTIE - iar apoi SUPER SLIM. Nu am avut pofta de mancare DAR STAREA MEA PSIHICA S-A DETERIORAT GROAZNIC : nervi, panica, insomnii ! In plus am vazut un reportaj la Antena 3 - ALERTA - MADE IN CHINA- refuz SA MA MAI DROGHEZ CU CHINEZISME !!
SUBLINIEZ CA SUNT UN STRUT CU STOMACUL- ADICA AM MANCAT SI REGENON - in anii trecuti. Multe farmaciste afirma ca aceste chinezisme sunt o pacoste !! ar trebui sa avem vointa ! Cu mult drag pt. toti rotofeii !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18Iau capsula de slabit de 10 zile
- 48super slim chinezesc si slabirea
- 4capsula de slabit si reactiile sale adverse
- 45Iau capsula de slabit de 4 zile si nu pot sa dorm
- 7capsula de slabit
- 5doresc o crema de corp pt vergeturi
- 7capsula de slabit cu Yasmin si mici chiaguri de sange
- 4as dori sa slabesc vreo 10 kg
- 4caspula de slabit, analize: mai multe globule albe decat rosii
- 17iau capsula de slabit dar nu are efect
- 6Sunt pastile de slabit... eficiente?
- 5de unde pot cumpara capsula de slabit din Bucuresti?
- 4simptome ciudate sper s anu fie vorba despre ceva grav
- 2medicamentele de slabit
- 11Caspula de slabit+infometare?? Help
- 0Silueth 90-60-90
- 3Pastile de slăbit? Sunt recomandate?
Mai multe informații despre: capsula de slabit
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: