sunt la a 3-a sarcina, dar am pierdut primele 2
Am fost la doctor si mi-a zis ca sunt insarcinata si am cam aproximativ aproape 5 saptamani de sarcina.
Am dureri ca niste intepeturi in zona abdominala cateodata la ovarul drept cateodata la ovarul stang iar cateodata chiar toata zona inferioara a abdomenului.
Am inceput sa iau utrogestan si iau vitamine pt femei insarcinate. mi-a recomandat doctorita sa iau dafalgan maxim 4 pe zi... intepaturile continua sa ma deranjeze dar nu tot timpul..!
Mi s-a facut si analizele de sange si hormonul HCG mi-a iesit foarte ridicat nu stiu numarul dar mi s-a spus ca e ft mare. Martea viitoare am iar ecografie, in caz ca nu o sa se intample iar ceva sa merg mai repede.
Prima sarcina am pierdut-o la aproximativ 8 sapt si a 2-a la aproximativ 5 sapt.
Din ce cauza nivelul de hcg e foarte rdicat? Si ce trebuie sa fac sa nu pierd din nou aceasta sarcina...!? Eu si sotul meu ne dorim foarte mult sa avem copii...!
va multumesc
Am dureri ca niste intepeturi in zona abdominala cateodata la ovarul drept cateodata la ovarul stang iar cateodata chiar toata zona inferioara a abdomenului.
Am inceput sa iau utrogestan si iau vitamine pt femei insarcinate. mi-a recomandat doctorita sa iau dafalgan maxim 4 pe zi... intepaturile continua sa ma deranjeze dar nu tot timpul..!
Mi s-a facut si analizele de sange si hormonul HCG mi-a iesit foarte ridicat nu stiu numarul dar mi s-a spus ca e ft mare. Martea viitoare am iar ecografie, in caz ca nu o sa se intample iar ceva sa merg mai repede.
Prima sarcina am pierdut-o la aproximativ 8 sapt si a 2-a la aproximativ 5 sapt.
Din ce cauza nivelul de hcg e foarte rdicat? Si ce trebuie sa fac sa nu pierd din nou aceasta sarcina...!? Eu si sotul meu ne dorim foarte mult sa avem copii...!
va multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1pot pastra copilul?
- 2azitrox si sarcina (saptamana a cincea)
- 9Radiografiile pulmonare si sarcina
- 9anticonceptionale si sarcina...AJUTOOOOR!
- 19nolicin si sarcina
- 4Ureaplasma urealyticum in timpul sarcinii
- 3prima vizita la medic... sarcina 5 saptamani
- 10Sa fie o sarcina fara embrion? Va rog, urgent raspuns!
- 4Endometru neomogen in sarcina mica, pune vreo problema?
- 5ajutor, vreau un raspuns, nu stiu ce sa fac...
- 6Sunt disperata: insarcinata in 5 saptamani. cum pot provoca avortul spontan?
- 9poate sa mai exista sarcina inca?
- 1eruptii cutanate la sarcina
- 0Buna, E normala valoarea beta HCG?
- 0Hcg valoare mare sarcina 5 săptămâni
- 0Sarcina - conține o formațiune ancogena relativ rotundă in ovar
Mai multe informații despre: Sarcina saptamana 5
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: