prima vizita la medic... sarcina 5 saptamani
buna ziua!
am 33 de ani, o intarziere de 7 zile de menstra si un test de sarcina pozitiv, deci daca am inteles bine ( sau nu...?) sunt in 5 saptamani de sarcina. Este vorba despre primul copil, foarte dorit.
as dori sa intreb un medic cand trebuie sa merg la primul control ginecologic si in ce consta acesta.
va multumesc.
am 33 de ani, o intarziere de 7 zile de menstra si un test de sarcina pozitiv, deci daca am inteles bine ( sau nu...?) sunt in 5 saptamani de sarcina. Este vorba despre primul copil, foarte dorit.
as dori sa intreb un medic cand trebuie sa merg la primul control ginecologic si in ce consta acesta.
va multumesc.
3 comentarii
Dupa parerea mea nu ai chiar 5 saptamani ci doar trei saptamani.mai asteapta doua saptamani si repeta testul de sarcina...daca este tot pozitiv mergi la medicul de familie pentru a fi luata in evidenta [ consultatie, cantarire, masurare, tensiunea arteriala, inaltimea fundului uterin, eventual control vaginal digital si/sau instrumental, depinde de cabinet.]...tot atunci vei face si analizele specifice sarcinii.prima ecografie e bine sa o faci la 12 saptamani si, daca nu sunt probleme, se repeta o data trimestrial.La ginecolog, pe langa ecografie, vei fi consultata pe masa ginecologica.
respectele mele...sotia mea se afla in ipostaza de a avea un test pozitiv si o intarziere de 12 zile de menstra.inteleg ca ar fi indicat sa mai asteptam cel putin o saptamana pt a putea merge la doctor, in vederea confirmarii sarcinii.unele persoane din anturajul nostru ne recomanda sa luam acid folic.intrebarea mea este daca putem lua acest acid folic sau e recomandat sa asteptam pana la consultul medicului?//...multumesc anticipat
Buna ziua,
Am si eu o problema, de o luna nu am mai luat pastilele anticonceptionale si luna asta mi-a intarziat menstruatia aproape 10 zile. Am facut si test de sarcina si a iesit ca nu sunt insarcinata. Se poate sa imi intarzie menstruatia atat de mult din cauza ca am renuntat la pastile? Va multumesc!
Am si eu o problema, de o luna nu am mai luat pastilele anticonceptionale si luna asta mi-a intarziat menstruatia aproape 10 zile. Am facut si test de sarcina si a iesit ca nu sunt insarcinata. Se poate sa imi intarzie menstruatia atat de mult din cauza ca am renuntat la pastile? Va multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1pot pastra copilul?
- 3nelamurir dupa vizita la ginecolog
- 4cunoasteti cabinete ginecologice bune in Bucuresti?
- 4marie stops - sfaturi
- 2azitrox si sarcina (saptamana a cincea)
- 4Examen ginecologic - medicamente Zanocin si Fasigyn
- 3o persoana poate sa aiba cancer doar printr-un control?
- 43Interpretare rezultate ginecologie
- 19nolicin si sarcina
- 3vizita la ginecolog dupa contactul sexual
- 4ARCOXIA?
- 4analiza cito-bacteriologica...
- 5ce as putea sa fac fara sa ma duc la ginecolog?
- 9Prescrierea anticonceptionalelor
- 6Sunt disperata: insarcinata in 5 saptamani. cum pot provoca avortul spontan?
- 0Recomandare medic ginecolog in Constanta !!!
- 0Buna, E normala valoarea beta HCG?
- 1Cum scapam de frica de consult ginecologic?
Mai multe informații despre: Vizita la ginecolog Sarcina saptamana 5
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: