Sunt insarcinata daca mi-a venit CM ?
Buna seara,
Am CM neregulat, iar luna trecuta mi-a venit pe 26 si am terminat in 30 decembrie. In 01 ianuaria am avut un contact sexual protejat si ne-protejat cu iubitul meu. (incepem fara prezervativ, dar apoi si-l pune. Nu termina in mine chiar daca foloseste perzevativ). Deci, s-a intamplat dupa 2 zile de la CM.
De asemenea am avut tot asa contact sexual in data de 5 ianuarie. Atunci s-a rupt prezervativul si fara se ne dam seama am continuat, dar nu a terminat in mine.
In data de 10 ianuarie a inceput sa-mi curga putin sange, foarte asemanator cu cel al menstruatiei.. Am crezut ca este acea sangerare de implementare, dar din cate stiu eu, acea sangerare dureaza putin si este prezenta o singura data. Totusi, pana astazi, a continuat sa curga, iar astazi a curs mai mult (ca la menstruatie).
Precizez ca am dureri modeste abdominale si atat. Am facut 2 teste de sarcina si ambele au iesit negative. (poate prea devreme)
Intrebarile mele sunt:
De ce mi-a venit atat de devreme? Cand mie imi trebuia sa vina abia la sf lunii?
Pot ramane insarcinata daca mi-a venit CM?
Ce alte sangerari mai sunt in afara de nidatie si CM? Poate fi altceva? Sau este vorba de CM in cazul meu?
Multumesc frumos !
Am CM neregulat, iar luna trecuta mi-a venit pe 26 si am terminat in 30 decembrie. In 01 ianuaria am avut un contact sexual protejat si ne-protejat cu iubitul meu. (incepem fara prezervativ, dar apoi si-l pune. Nu termina in mine chiar daca foloseste perzevativ). Deci, s-a intamplat dupa 2 zile de la CM.
De asemenea am avut tot asa contact sexual in data de 5 ianuarie. Atunci s-a rupt prezervativul si fara se ne dam seama am continuat, dar nu a terminat in mine.
In data de 10 ianuarie a inceput sa-mi curga putin sange, foarte asemanator cu cel al menstruatiei.. Am crezut ca este acea sangerare de implementare, dar din cate stiu eu, acea sangerare dureaza putin si este prezenta o singura data. Totusi, pana astazi, a continuat sa curga, iar astazi a curs mai mult (ca la menstruatie).
Precizez ca am dureri modeste abdominale si atat. Am facut 2 teste de sarcina si ambele au iesit negative. (poate prea devreme)
Intrebarile mele sunt:
De ce mi-a venit atat de devreme? Cand mie imi trebuia sa vina abia la sf lunii?
Pot ramane insarcinata daca mi-a venit CM?
Ce alte sangerari mai sunt in afara de nidatie si CM? Poate fi altceva? Sau este vorba de CM in cazul meu?
Multumesc frumos !
2 comentarii
Puteti ramane insarcinata daca nu folositi prezervativul de la inceputul actului sexual. Lichidul preseminal sau preejaculator contine spermatozoizi.
Pot fi multe cauze ale sangerarilor intre menstruatii, ca de exemplu chisturile ovariene. Mergeti la un medic ginecolog pentru analize si consult.
Pot fi multe cauze ale sangerarilor intre menstruatii, ca de exemplu chisturile ovariene. Mergeti la un medic ginecolog pentru analize si consult.
Am 17 ani, fac 18 in martie.
Problema este cu părinții mei, nu vor înțelege. Daca le cer sa merg la un doctor îmi va spune că am întreținut relații sexuale cu iubitul meu, ceea ce îi va supăra foarte rău.
Cam după cât timp mai pot face un test de sarcina ?
Daca reiese că nu sunt însărcinată, voi merge la ginecolog cu părinții mei, dar înainte vreau să mă sigur că nu sunt însărcinată.
Problema este cu părinții mei, nu vor înțelege. Daca le cer sa merg la un doctor îmi va spune că am întreținut relații sexuale cu iubitul meu, ceea ce îi va supăra foarte rău.
Cam după cât timp mai pot face un test de sarcina ?
Daca reiese că nu sunt însărcinată, voi merge la ginecolog cu părinții mei, dar înainte vreau să mă sigur că nu sunt însărcinată.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2poti sa ai menstruatie in timpul sarcinii
- 2menstruatia peste sarcina
- 8menstruatie peste sarcina
- 2CM peste sarcina
- 3baietel sau fetita?
- 4sangerari peste sarcina?
- 3este normal ca dupa 2-3 saptamani de la contact sa ai simptome de sarcina?
- 3sarcina pe ciclu se poate?
- 10Menstruatia peste sarcina - Dimensiunea sarcinii
- 6Diagnostic gresit: nu am pofta de manacare si vomit verde
- 1cm peste sarcina, posibil?
- 3sarcina saptamana 19... e posibil un avort?
- 4Nu mai stiu sunt insarcinata sau nu !
- 5Poate fi insarcinata daca i-a venit menstruatia?
- 8Sarcina sau dereglare menstruala?
- 3varsta ecografica mai mare, menstruatie peste sarcina?
- 3ciclu peste sarcina
- 7Menstruatie peste sarcina?
- 3Se poate sa îți vina ciclul peste sarcina?
- 0Ciclu peste sarcina
Mai multe informații despre: Menstruatia peste sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: