intepaturi in gat

05-01-2014
elenabeatrice
Nu este medic/terapeut
elenabeatrice
de cateva ore, ma inteapa in gat de parca as avea ace. numai cand inghit, atat. astazi pe la 12 am iesit pana la magazin si cum sunt foarte sensibila la gat, cand m-am intors acasa am remarcat un disconfort cand inghit. cand fumez nu, cand stau nu, doar la 2 secunde dupa ce inghit... ce ar putea fi ? tinand cont ca azi e duminica si maine e cam liber la medicul de familie. ce as putea face ?a mai avut cineva astfel de simptom? multumesc anticipat.
8 comentarii
0
05-01-2014, ora 17:46
dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Identitate neconfirmată
dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Buna seara!

Ar putea fi vorba despre o faringita sau o faringoamigdalita ( o infectie/ inflamatie la nivelul
faringelui si, posibil, a amigdalelor ); nu e ceva neobisnuit. Pana ajungeti la medicul de familie, puteti incerca
urmatorul tratament natural: faceti gargara cu o solutie calduta de bicarbonat de sodiu (2 linguri de bicarbonat
de sodiu dizolvate intr-o cana cu apa calduta), dupa care IMEDIAT (este esential acest lucru !) beti sucul de la
o jumatate de lamaie, stoarsa pe un storcator de plastic (de aceea este foarte important sa pregatiti sucul de
lamaie inainte de a face gargara, pentru ca acesta sa fie la indemana imediat dupa terminarea acestei "opera-
tiuni" !). Acest tratament se poate repeta de 2- 3 ori pe zi.
Cu respect,

Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
0
06-01-2014, ora 09:57
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
La multi ani!
d-le doctor
si
multumiri pt implicare
0
06-01-2014, ora 13:22
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
sunt foarte curios sa aflu cum a reactionat un faringe iritat la un suc de lamaie. si la un eventual reflux gastric de la acest suc
0
06-01-2014, ora 15:53
elenabeatrice
Nu este medic/terapeut
elenabeatrice
Nici nu m-am riscat in a bea suc de lamaie, in prin fapt am luat decasept si am baut multe ceaiuri caldute, pana maine cand imi voi efectua un control la un medic specializat. In prezent mi-au trecut intepaturile dar spre linistea mea, voi efectua un control de rutina. Perfecta dreptate domnule doctor Valeriu
0
06-01-2014, ora 17:04
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
posibil sa fie cazul de un consult la gastrologie si modificat putin regimul alimentar
0
26-05-2018, ora 15:00
PATRICK89
Nu este medic/terapeut
PATRICK89
Buna ziua
Am si eu aceeasi problema, cand inghit simt niste intepaturi...cum o pot rezolva?va rog mult
0
28-05-2018, ora 12:12
PATRICK89
Nu este medic/terapeut
PATRICK89
Elena cum ai rezolvat problema ta intr un final?
0
02-02-2019, ora 13:59
Radu 80
Nu este medic/terapeut
Radu 80
Buna ziua! As dori daca ma poate ajuta cineva cu un sfat! Ma confrunt cu bacteria de stomac Hp de vreo doua luni..am fost la doctor mi-au dat antibiotice pt 10 zile amoxicilina si clarotomicina împreuna cu omeprazol..degeaba după ce am terminat, simptomele sunt mai mici dar sunt! Mai rau e ca durerea de stomac se duce si spre coasta dreapta(ficat) o fi si fierea?!.. Nu stiu...Sunt speriata de urmări deoarece sunt in UK si tratamentele naturiste sunt f greu de accesat! Nu stiu ce-as mai putea face :( mai are cineva astfel de simptome? Va rog ajutați-ma! Mulțumesc si va doresc sanatate multă!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.