Dependenta substanță toxica
Am o dependenta de substanță sub forma de medicament care mă transpune într-o stare de excitație/exaltare maxima in care nu mai am reacții la nimic rău ce se întâmplă în jurul meu și devin confuz și dezorientat și extrem de fericit, nu mă pot opri din vorbit și vorbesc fara sens și uit foarte repede ce fac când mă apuc de ceva!
Părinții au început să se îngrijoreze din cauza unor simptome legate de pierderile de memorie și crizele de tremurat uneori chiar spasme și mișcări involuntare!
Sunt că dacă nu reiau doza o să mor și nu știu ce ar trebui sa fac!
Nu este o substanță ilegală dar nu vreau sa dau numele eu!
Am inceput sa o iau din cauza obsesiilor de genul gânduri și imagini persistente cum că voi fii violat în mod repetat de colegii de celulă in închisoare ceea ce mă determină să fac ritualuri și lucruri fara sens, am avut și deprimări cu somn de peste 16 ore pe zii ceea ce mă făcut să consum această substanță!
Este posibil sa fii devenit dependent?
Mă tot gândesc la cat de bine m-am simțim când am consumați și tânjesc sa resimt acele sentimente!
Părinții au început să se îngrijoreze din cauza unor simptome legate de pierderile de memorie și crizele de tremurat uneori chiar spasme și mișcări involuntare!
Sunt că dacă nu reiau doza o să mor și nu știu ce ar trebui sa fac!
Nu este o substanță ilegală dar nu vreau sa dau numele eu!
Am inceput sa o iau din cauza obsesiilor de genul gânduri și imagini persistente cum că voi fii violat în mod repetat de colegii de celulă in închisoare ceea ce mă determină să fac ritualuri și lucruri fara sens, am avut și deprimări cu somn de peste 16 ore pe zii ceea ce mă făcut să consum această substanță!
Este posibil sa fii devenit dependent?
Mă tot gândesc la cat de bine m-am simțim când am consumați și tânjesc sa resimt acele sentimente!
4 comentarii
Colegii de celula sunt reali sau imaginari ? Aveti net in celula ? :)
Colegii de celulă sunt doar în imaginația mea!
Era o obsesie care mă determină să fac ritualuri obsesive pentru a înlătura aceste gânduri persistente!
Țin să menționez că acuma iau DOAR energizante!
Din cauza tulburărilor neurologice și problemelor cu memoria am renunțat de 2 luni la romparkin!
Dar mă tot gândesc cât de bine mă simțeam când loam.
Acuma mă simt deprimat și obsedat de idei ciudate legate de viruși informatici și chiar genetici!
Era o obsesie care mă determină să fac ritualuri obsesive pentru a înlătura aceste gânduri persistente!
Țin să menționez că acuma iau DOAR energizante!
Din cauza tulburărilor neurologice și problemelor cu memoria am renunțat de 2 luni la romparkin!
Dar mă tot gândesc cât de bine mă simțeam când loam.
Acuma mă simt deprimat și obsedat de idei ciudate legate de viruși informatici și chiar genetici!
Bună ziua, numele meu este Irina și vă cer permisiunea de a fi contactat de reprezentantul companiei producătoare a medicamentului Romparkin, Terapia. Compania are obligația de a colecta date legate de siguranța tuturor produselor comercializate, în interesul pacienților care le utilizează. În cazul în care sunteți de acord, vă rugăm să transmiteți aici sau pe adresa office@sigurantapacientului.ro datele dumneavoastră de contact (adresa de email). Acestea vor rămâne confidențiale și nu vor fi folosite decât în scopul declarat mai sus.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 54am 6 ani de cand ma lupt cu depresia-anxioasa.
- 2dependenta de rinxil, bixtonim, etc
- 507Cipralex dependenta - solutii alternative
- 6pot scapa de dependenta de medicamente de la psihiatru?
- 4dupa operatia de sinuzita sfenoidala, este dependent de picaturi
- 8Depandenta de Nazomer ?
- 5Dependenta de picaturi de nas.. cum scap?
- 8Anxietate - tratamentul da dependenta?
- 4Diazepamul, la inceput o joaca, pe parcurs...
- 4Decriptarea dependenţei de somnifere şi anxiolitice
- 0Cum scapam de o dependenta de medicamente dupa tratament de 3 luni?
- 10Dependenta de anxiolitice
- 2Sunt dependent de picaturi de nas de 3 ani si cred ca am o rinita alergica de prin martie
- 6Urgent! Dependenta de nidoflor!
- 4Cum sa scap de dependenta de distonocalm
- 3bromazepam sau anxiar?Care e mai bun?S inca o intrebare
- 0Supradoza de medicamente
- 4Tensiune psihică, amețeală, nevralgie - amitriptilina provoacă dependență?
Mai multe informații despre: dependenta de medicamente
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: