sufar de ulcer duodenal acutizat
mentionez ca sufar de ulcer duodenal acutizat, am 19 ani. am luat tratament cu ortanol, tin regim de o jumatate de an, dar nu pare ca boala sa dea inapoi. medicul mi-a recomandat sa fac o endoscopie, insa am indoieli... si de fapt mi-e o frica de mor! alta solutie nu ar fi?
ar putea cineva sa imi explice cum este sa faci o endoscopie? dar vreau sa fiti sinceri.
va multumesc!
ar putea cineva sa imi explice cum este sa faci o endoscopie? dar vreau sa fiti sinceri.
va multumesc!
6 comentarii
Endoscopia poate sa confirme sau sa infirme prezenta ulcerului. Procedura in sine nu e tocmai placuta, o sa inghiti un tub, cat degetul de gros si lung cat sa ajunga in stomac, sde face procedura cu anestezie locala, deci nu doare dar e neplacut.
Ca si regim alimentar poti manca numai fiert, gatit la cuptor, fara condimente, acidulat si acru.
Ca si regim alimentar poti manca numai fiert, gatit la cuptor, fara condimente, acidulat si acru.
va multumesc pt raspunsuri. am incercat cura cu aloe vera dar la mine nu a dat rezultate.inca o data... va multumesc!
pai...in urma cu 5 ani am inceput sa am dureri, am fost la medic (de familie ), si mi-a prescris almagel si ranitidina, tratament pentru o gastrita, chipurile. am luat tratamentul acesta o buna perioada de timp, insa durerile au continuat si gastrita s-a transformat in ulcer...recunosc ca nu am tinut niciun regim in timp ce am luat tratamentul. am luat apoi ceaiul 'u', de la plafar, ceai de galbenele, de coada soricelului. ceaiul 'u'il beau in continuare.acum tin regim, si iau ca tratament medicamentos 'ortanol'. repet ca am facut o cura cu aloe-vera, insa cu niciun rezultat. am o mica intrebare catalin: esti medic? iti multumesc pentru interesul acordat cazului meu.
am uitat sa mentionez: am avut bacteria care provoaca ulcerul insa cu ajutorul tratamentului pe baza de antibiotice am reusit sa scap de ea.
Salut!! LA multi ani!!
Problemele tale Otilia sunt asemanatoare cu problemele mele.
Si eu am facut o cura cu gel de aloe, dar nu au dat rezultate.
Tot de 5 ani ma lupt si eu cu aceste necazuri, am fost la o multime de medici, dar din pacate problemele sunt prezente.
Fac tratament cu Controloc, in timpul tratamentului este ok, dar dupa ce-l termin la o saptamana, doua apar problemele din nou, bacteria nu o mai am, am scapat de ea in urama tratamentului cu antibiotice.
Catalin medicul stiut de tine se ocupa cu medicina clasica? Caci eu nu prea mai am incredere in acesti medici, in afara de acelasi tip de tratament nimic altceva nu-ti recomanda.
Sanatate!!
Problemele tale Otilia sunt asemanatoare cu problemele mele.
Si eu am facut o cura cu gel de aloe, dar nu au dat rezultate.
Tot de 5 ani ma lupt si eu cu aceste necazuri, am fost la o multime de medici, dar din pacate problemele sunt prezente.
Fac tratament cu Controloc, in timpul tratamentului este ok, dar dupa ce-l termin la o saptamana, doua apar problemele din nou, bacteria nu o mai am, am scapat de ea in urama tratamentului cu antibiotice.
Catalin medicul stiut de tine se ocupa cu medicina clasica? Caci eu nu prea mai am incredere in acesti medici, in afara de acelasi tip de tratament nimic altceva nu-ti recomanda.
Sanatate!!
eu am scapat de bacterie si apoi am luat aloe vera...dar nu a avut niciun efect...am inteles ca mierea ar putea sa vindece ulcerul...dar nu am incercat inca.o prietena mi-a spus sa ameste miere de salcam cu tinctura de propolis si apoi sa consum o lingirita pe zi inainte de masa. sa incerc? merita?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ulcer duodenal sau...mai grav?
- 4ulcer duodenal - e grav?
- 7scaun cu sange (rosu deschis), ulcer duodenal, lipsa poftei de mancare
- 2ulcer duodenal, dureri si arsuri gastrice + fumator
- 6balonare dupa masa - ce ceaiuri ma pot ajuta?
- 4Vreau sa slabesc
- 1ulcer duodenal
- 4ulcer duodenal
- 2Ulcer duodenal si candida
- 1litiaza biliara, gastrita si ulcer duodenal
- 4ulcer duodenal perforat
- 1operatie ulcer cronic duodenal
- 4Dureri de stomac si senzatie de greata!
- 8Ulcer duodenal si sindromul colonului iritabil
- 0Ulcer duodenal
Mai multe informații despre: Regimul pentru ulcerul gastro-duodenal Ulcerul duodenal
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: