stomac tremurat

11-04-2011
doryana
Nu este medic/terapeut
doryana
Buna ziua,

As dori si eu un raspuns pt cateva prb medicale: de circa 2 saptamani imi tremura stomacul (e ca si cum inima mi s-ar fi mutat in stomac) dupa ce mananc de obicei dimineata si uneori am o senzatie de foame, desi am mancat. Pe langa simptomele astea, ma apuca si o stare de moleseala, ameteli, lipsa de concentrare, parca e o stare de lesin. Calciul este bun, glicemia este putin sub limita maxima, bacteria Helycobacter este slab porzitiva si de aceea medicii nu mi-au dat tratament, la radiografia bariala nu mi-a iesit gastrita, doar ca mancarea nu sta cat ar trebui in stomacul meu. Eu am 40 de kg (am slabit treptat dar sigur), mereu am fost slabuta, acum iau vitamine, Mg, Ca cateodata, am o amenoreea secundara dintotdeauna(dr mi-au spus ca pana nu ma ingras nu o sa am menstruatie normala), nu am ptb cu tiroida, doar mici deregleri ale hipofizei( mi s-a spus ca hipofiza se 'sesizeaza' cand slabesti prea mult). Recunosc ca nu prea am pofta de mancare, dar totusi ma chinui sa mananc putin si des, iar atunci cand mananac de multe ori imi simt stomacul f obosit. Nu am senzatii de greata. Nu stiu ce analize sa-mi mai fac sa depistez acel CEVA. Ce poate fi?
Va multumesc!
2 comentarii
0
11-04-2011, ora 14:48
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Buna ziua,
- daca glicemia este aproape de limita maxima...s-ar putea sa fie de acolo; EU am astfel de simptome..mananc putin si f.des, DAR..cand am ameteli, BEAU apa..nu-mi lipseste sticla cu apa din poseta (daca NU sunt acasa)..sau o bomboana...;
- aceleasi simptome, le-ai putea sa le ai de Helycobacter..(cum vine asta:slab pozitiva?..pai ori e nehativa ori e pozitiva?)..ce ti-e si cu cei de la laborator?!?...repeta analiza pt.ambele si cere si un tratament pt. Helycobacter;
- lipsa poftei de mancare si faptul ca ai slabit, ar putea fii si de la : paraziti intestinali (pe care-i luam din apa asta..of-of...); du si analiza din fecale, costa 13 lei -fara trimitere de la medicul de familie- si vei exclude pe rand, cele ce ti-am scris;
- lipsa fier (sideremia)..ti-ai facut analiza?? si asta-ti da senzatie de ameteli, lipsa de pofta de mancare, ameteli, lipsa de concentrare..CRED eu ca, asta..este -la tine.

Nu ai precizat ce inaltime ai..daca ai DOAR 40 kg?
Sanatate si s-auzim de bine!
0
11-04-2011, ora 15:20
doryana
Nu este medic/terapeut
doryana
Multumesc frumos pt raspuns.
Am gresit cu glicemia, am vrut sa scriu ca e putin sub limita minima, deci e putin scazuta. Am 1.65, ar tb macar sa am 50 de kg (nu le-am avut niciodata). Momentan dr mi-a prescris un pansament gastric, dar vad ca nu prea da rezultate. O sa repet analiza pt bacterie cat si cele de baza la sange. Si Fierul era bun la ultima analiza, dar nu mai stiu ce sa cred. Din ce spunea doctorita mea toata lumea ar avea bacteria asta, dar nu la toti se manifesta - slab pozitiva, adica este in cantitate mica ce nu necesita tratament cu antibiotic. O sa va tin la curent si in speranta ca mesajul meu poate fi util si altor persoane cu aceleasi simptome.
Sanatate !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.