Endoscopie si Nexium
Buna ziua.
Urmeaza sa fac o endoscopie gastroesofagiana.
De 2 saptamani iau Nexium 40, 1 pe zi, din cauza unor simptome care m.au determinat sa ma programez la aceasta investigatie.
Intrebarea mea este daca acest Nexium va masca eventualele leziuni, daca va modifica rezultatul endoscopiei si daca trebuie intrerupt cu 2, 3 zile inainte.
Nu as vrea ca din cauza administrarii tratamentului, medicul sa nu poata vizualiza si detecta corect, astfel incat rezultatul sa fie eronat.
De la clinica, cei din call center nu stiau, medicul de familie e in CO, iar pe dna.doctor care va efectia investigatia nu o pot contacta.
Va multumesc.
Urmeaza sa fac o endoscopie gastroesofagiana.
De 2 saptamani iau Nexium 40, 1 pe zi, din cauza unor simptome care m.au determinat sa ma programez la aceasta investigatie.
Intrebarea mea este daca acest Nexium va masca eventualele leziuni, daca va modifica rezultatul endoscopiei si daca trebuie intrerupt cu 2, 3 zile inainte.
Nu as vrea ca din cauza administrarii tratamentului, medicul sa nu poata vizualiza si detecta corect, astfel incat rezultatul sa fie eronat.
De la clinica, cei din call center nu stiau, medicul de familie e in CO, iar pe dna.doctor care va efectia investigatia nu o pot contacta.
Va multumesc.
2 comentarii
Pe langa cele de mai sus, m.ar interesa si daca se preleveaza o biopsie daca nexium altereaza raspunsul examenului histopatologic.
Dati cautare pe Google Ce trebuie sa stiti despre endoscopia digestiva superioara (EDS).
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2cat de grava este problema mea de sanatate?
- 0rezultat endoscopie
- 0endoscopie + biopsie
- 1Endoscopie
- 0Videocapsula endoscopica
- 1Interpretare rezultate biopsie in urma unei endoscopii
- 0Endoscopie digestiva - am dureri si arsuri mari
- 1Vă rog să îmi interpretați o endoscopie
- 1Va rog frumos sa ma ajutați cu interpretare endoscopie!
- 1Gastrita cronica si un polip gastric de 5-6 mm - e grav?
- 6Endoscopie pentru gastrita -rugaminte
- 6Reflux grav, gastrita?
- 1Pungulite de sange in gat
- 1Endoscopie și durere mare de gat
- 4Eritem difuz in antru
- 5Rezulat gastroscopie, va rog frumos o părere
- 2Vă rog ajutați-mă, am scuipat sânge proaspăt
Mai multe informații despre: endoscopia digestiva
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: