Stern Infundat
Buna ziua!
Am 15 ani si am stern infundat. Am aceasta 'gaura' de cand m-am nascut, dar la nastere am avut o problema si muschiul de pe partea dreapta nu exista, doar cel de sus. Infundatura are aproximativ 5 cm. Probleme cu respiratia nu am..pot face sport linistit mai ales sa alerg. Interventie chirurgicala nici nu ma gandesc sa fac, mai ales ca nu am probleme.. Vreau sa imi recomandati ce sa fac niste exercitii pentru piept sa nu se mai vada chiar asa si pt. partea dreapa...
Am 15 ani si am stern infundat. Am aceasta 'gaura' de cand m-am nascut, dar la nastere am avut o problema si muschiul de pe partea dreapta nu exista, doar cel de sus. Infundatura are aproximativ 5 cm. Probleme cu respiratia nu am..pot face sport linistit mai ales sa alerg. Interventie chirurgicala nici nu ma gandesc sa fac, mai ales ca nu am probleme.. Vreau sa imi recomandati ce sa fac niste exercitii pentru piept sa nu se mai vada chiar asa si pt. partea dreapa...
1 comentarii
Buna ziua. Am gasit niste exercitii:
-------------*
Problema se numeste "torace infundibuliform", "funnel chest", sau "pectus excavatum", poate o sa mai cautati pe Net.
Multa sanatate!!
(*modificat de admin)
-------------*
Problema se numeste "torace infundibuliform", "funnel chest", sau "pectus excavatum", poate o sa mai cautati pe Net.
Multa sanatate!!
(*modificat de admin)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5stern infundat.. sanatatea mea are de suferit?
- 2Umflatura in piept si durere
- 3Dureri la capatul sternului
- 0refacerea dupa operatie de stern infundat-sternum excavatum
- 3stern asimetric
- 1Durere in stern si tuse productiva
- 6sechele rahitice, baiat 14 ani
- 6stare de disconfort-durere surda in zona sternului care uneori se amplifica in durere acuta
- 7fumatoare de 12 ani (5 tigari/zi), ma confrunt zilnic cu dureri de stern
- 3Durere in zona sternului, senzatie de nod in gat (gheara in gat etc)
- 2Umflatura palpabila sub stern
- 1Durere cosul pieptului
- 1Stern în carenă *pentru domul doctor Uscatu
- 0Durere in zona pieptului.
- 2Durere între pectorali.
- 0Durere stern
Mai multe informații despre: sternul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: