stern infundat.. sanatatea mea are de suferit?
am sternul infundat, in afara de aspect sa ma astept si la complicatii medicale?sanatatea mea are de suferit?
5 comentarii
nu o sa ai alte probleme medicale. sternul infundat e semn de rahitism in copilarie
Sternul infundat nu e semn de rahitism deoarece unora li se formeaza sternul infundat imediat dupa nastere.
Sanatatea ta nu este in pericol daca ai trecut peste perioada de crestere si inca nu ai avut probleme cu inima sau respiratia.
Sanatatea ta nu este in pericol daca ai trecut peste perioada de crestere si inca nu ai avut probleme cu inima sau respiratia.
la fel am sternul infundat.a inceput se sa deformeze de la vreo 10 ani. am ajuns ku o gaura enorma.iar coastele sunt proeminente, akum am 14 ani, kutia mea toracica arata groaznik, nu shtiu ce sa fak, caci din partea parintilor nu gasesk sutzinere shi ajutor.
VA ROG FRUMOS SA IMI SPUNETI CE POT FACE, NU MAI POT TRAI KU ATITEA RESTRICTII CAUZATE DE FAPTUL KUM ARAT!
VA ROG FRUMOS SA IMI SPUNETI CE POT FACE, NU MAI POT TRAI KU ATITEA RESTRICTII CAUZATE DE FAPTUL KUM ARAT!
va rog ajutati-ma.am varsta de 17-18 ani si am sternul proeminent.cu exercitii fizice poate fi adus la forma initiala??...si daca da.cu ce tip de exercitii pot razbate.!va multumesc anticipat!
Salutare,
Ii rog pe cei care pot da detalii suplimentare despre operatia NUSS -*. Multumesc
(*modificat de administrator)
Ii rog pe cei care pot da detalii suplimentare despre operatia NUSS -*. Multumesc
(*modificat de administrator)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 35pectus excavatum la un copil de 8 ani
- 5operatie de stern infundat - sfaturi
- 30Stern infundat
- 5Gastrita, dureri stern, helicobacter
- 1Stern Infundat
- 2pectus excavatum
- 0Pectus Excavatus si ameliorarea efectului acesta (poze)
- 6sechele rahitice, baiat 14 ani
- 6stare de disconfort-durere surda in zona sternului care uneori se amplifica in durere acuta
- 7fumatoare de 12 ani (5 tigari/zi), ma confrunt zilnic cu dureri de stern
- 3Durere in zona sternului, senzatie de nod in gat (gheara in gat etc)
- 0Durere in piept, stern
- 0Exercitii dupa operatia de pectus excavatum.
- 0Durere stern si o mica umflatura fix sub stern pe mijloc.
- 1Taulinoplastia ( tehnica chirurgicala ) pentru pectus excavatum
- 2Durere între pectorali.
Mai multe informații despre: Pectus excavatum sternul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: