Stări de amețeala și greață in fiecare dimineața
Buna tuturor!
Am avut mereu probleme cu stomacul … gastrită, helicobacter pylori. Acum 15 ani am făcut operație de îndepărtare a colecistului( am 40 ani in prezent). Problema mea este ca de ceva timp, mai precis cred ca 3-4 luni am o senzație de amețeala dimineața si greață. Atunci când îmi este foarte rau, vomit bila si aproape instant îmi trece amețeala si greața. Dar am cate o zi când sunt amețită de dimineața pana seara. Aceste amețeli au legătura cu stomacul ? Plus ca am si anxietate situaționala ( DOAR la serviciu ) și atunci observ ca am starea de amețeala mai pronunțată. Vreau sa știu dacă cineva s-a mai confruntat cu așa ceva.
Am avut mereu probleme cu stomacul … gastrită, helicobacter pylori. Acum 15 ani am făcut operație de îndepărtare a colecistului( am 40 ani in prezent). Problema mea este ca de ceva timp, mai precis cred ca 3-4 luni am o senzație de amețeala dimineața si greață. Atunci când îmi este foarte rau, vomit bila si aproape instant îmi trece amețeala si greața. Dar am cate o zi când sunt amețită de dimineața pana seara. Aceste amețeli au legătura cu stomacul ? Plus ca am si anxietate situaționala ( DOAR la serviciu ) și atunci observ ca am starea de amețeala mai pronunțată. Vreau sa știu dacă cineva s-a mai confruntat cu așa ceva.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1ametelii si greata
- 3ameteli, stari de greata, epuizare
- 6greata si ameteli de vreo 6 luni
- 2greaţă şi ameţeli în fiecare zi
- 3Ameteli asociate cu stari de greata
- 0Ameteala, stari de greata si dureri andominale
- 2durere in capul pieptului, balonare, eructatii, ameteli, greata
- 0Dureri abdominale, greata, migrene si ameteala.
- 0Ameteala. Oboseala. Greata. Balonare.
- 2Amețeala, greață, oboseala extrema
- 2Ameteala, greata, cofuzie
- 1Simptome ciudate: ameteala, amorteli, cap infundat, neliniste, agitatie, senzatie de plutire, greata
- 1Toate analizele sunt bune, dar totusi continui sa ma simt rau
- 2Ameteli si senzatie de greata
- 4Stare generala de rau continuu
- 1Stări de rău de la stomac
Mai multe informații despre: ameteala si greata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: