Amigdale diferite ca marime
Buna ziua.
In urma unei dureri de gat, am observat ca o amigdala este mai mare decat cealalta, una dintre acestea abia vazandu-se. Mentionez ca tot timpul simt in spatele gatului un fel de mucus ce ma determina sa inghit sau sa imi dreg vocea, aceste simptome avandu-le de mai mult timp (cam 1 an). Anul trecut am fost diagnosticata cu amigdalita cronica. As dori sa stiu daca aceasta asimetrie a amigdalelor poate prezenta simptome de malignitate si daca este cazul sa fac alte investigatii suplimentare. De asemenea mentionez ca tot timpul am o senzatie de strange de gat, presiune pe gat. Multumesc tare mult. As putea transmite si o fotografie in acest sens.
In urma unei dureri de gat, am observat ca o amigdala este mai mare decat cealalta, una dintre acestea abia vazandu-se. Mentionez ca tot timpul simt in spatele gatului un fel de mucus ce ma determina sa inghit sau sa imi dreg vocea, aceste simptome avandu-le de mai mult timp (cam 1 an). Anul trecut am fost diagnosticata cu amigdalita cronica. As dori sa stiu daca aceasta asimetrie a amigdalelor poate prezenta simptome de malignitate si daca este cazul sa fac alte investigatii suplimentare. De asemenea mentionez ca tot timpul am o senzatie de strange de gat, presiune pe gat. Multumesc tare mult. As putea transmite si o fotografie in acest sens.
3 comentarii
pana a citi despre Malignizare
citeste despre Alimentatia corecta..fiindca am mai exlicat pe forum.. Refluxul gastro eosfagian in somn.. poate sa irite doar o singura parte a gatuui, depinde pe ce parte te prinde acel reflux. cel mai frecvent e mai mare amigdala dreapta..fiindca când dorpi pe dreapta.. stomacul se rastoarna cu fundu in sus si favorizeaza refluxul
daca e marita amigdala stanga.. e mare probablitatea sa ai o hernie hiatala
citeste despre Alimentatia corecta..fiindca am mai exlicat pe forum.. Refluxul gastro eosfagian in somn.. poate sa irite doar o singura parte a gatuui, depinde pe ce parte te prinde acel reflux. cel mai frecvent e mai mare amigdala dreapta..fiindca când dorpi pe dreapta.. stomacul se rastoarna cu fundu in sus si favorizeaza refluxul
daca e marita amigdala stanga.. e mare probablitatea sa ai o hernie hiatala
In primul rand doresc sa va multumesc mult pentru raspuns. Amigdala stanga este cea care este mai mare (mai vizibila). Hernia hiatala poate avea vreo influenta asupra amigdalelor?
am scris mai sus.. hernia hiatala..permite ca acidul gatric sa urce in somn.. chear daca aimentatia este corecta
acidul gastric irita faringele si amigdaelle
acidul gastric irita faringele si amigdaelle
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Amigdale marite si deviatie de sept
- 7ASLO si amigdalele
- 9otite repetate le bebe de 1 an
- 4a facut din nou puroi pe amigdale..
- 5polip pe o amigdala la copil de 3 ani
- 8probleme cu amigdalele si zona din jurul acestora
- 3Doresc un sfat... copilul are afte in gurita si pe amigdale
- 4amigdale marite
- 6Se poate din ca din cauza problemelor cu amigdalele sa ai probleme respiratorii?
- 3Ganglion si amigdala umflata, probleme la inghitire.
- 8Amigdale inflamate de 2 saptamani
- 6infectie amigdale - recomandare tratament naturist
- 7sialadenita submandibulara.. ce investigatii se mai pot face: eco cervicala, biorezonanta?
- 11amigdalita de peste 1 an, fara simptome
- 1Amigdala inflamata..analize bune
- 3Puncte albe pe amigdale
- 3Amigdalite mărite cu febra mare
- 1Rana pe amigdale, pete albe pe interiorul gingiei inferioare
- 10Pietre la amigdala dreapta
- 1Dupa 10 zile de la operatie amigdale - ganglion inflamat si durere de ureche numai pe stanga
Mai multe informații despre: amigdalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: