stafilococ auriu
am urmat un tratamen cu antibiotice dar fara rezultat.medicul de familie este total indiferent de situatia mea.am auzit ceva despre un vaccin si cresterea imunitati prin relaxare, inot.ma poate sfatui cineva si pe mine, va rog?
4 comentarii
dar ce va supara???
Buna ziua,
sunt din Timisoara, am si eu o intrebare la care va rog mult sa-mi raspundeti: baiatului meu, in varsta de 29 ani i-a fost depistat la analize stafilococ auriu in gat, la antibiograma a reiesit ca este sensibil la CEFACLOR sI CEFAZOLINA. Problema este ca medicul de familie nu a recomandat tratament medicamentos, iar eu sunt ingrijorata, am citit ca stafilococul auriu poate afecta inima prin endocardita bacteriana, si cum fiul meu are un defect septal, as vrea sa ma sfatuiti ce sa fac?Multumesc.
sunt din Timisoara, am si eu o intrebare la care va rog mult sa-mi raspundeti: baiatului meu, in varsta de 29 ani i-a fost depistat la analize stafilococ auriu in gat, la antibiograma a reiesit ca este sensibil la CEFACLOR sI CEFAZOLINA. Problema este ca medicul de familie nu a recomandat tratament medicamentos, iar eu sunt ingrijorata, am citit ca stafilococul auriu poate afecta inima prin endocardita bacteriana, si cum fiul meu are un defect septal, as vrea sa ma sfatuiti ce sa fac?Multumesc.
buna ziua,
in primul rand...se plange de ceva baiatul?are rosu in git sau puroi??trebuie sa stiti ca 30 la suta din oameni au staf auriu in nas si git...asa ca nu e mare lucru...dar sfatul meu este sa intrebati un cardiolog daca defectul septal se grefeaza cu infectie din sfera ORL...eu personal nu cred dar mai bine intrebati un cardiolog.si tineti minte..nu se trateaza o analliza ci un pacient bolnav!!!!!mai ales analize in care dubiu cum sunt facute!!
sanatate multe
in primul rand...se plange de ceva baiatul?are rosu in git sau puroi??trebuie sa stiti ca 30 la suta din oameni au staf auriu in nas si git...asa ca nu e mare lucru...dar sfatul meu este sa intrebati un cardiolog daca defectul septal se grefeaza cu infectie din sfera ORL...eu personal nu cred dar mai bine intrebati un cardiolog.si tineti minte..nu se trateaza o analliza ci un pacient bolnav!!!!!mai ales analize in care dubiu cum sunt facute!!
sanatate multe
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8stafilococ auriu la examenul de secretie
- 2stafilococ auriu
- 5Sange in sputa si secretia nazala uneori
- 5antibiograma-tulpina testata stafilococ patogen izolata din exudat faringian!!
- 8Cum sa aflu daca e stafilococie cutanata?Rog rasp. urgent!
- 9acnee nodulochistica si infectie cu stafilococ auriu-eritro
- 5Infectie oculara cu stafilococ auriu
- 1STAFILOCOC AURIU
- 6amigdala dreapta marita la copil de 5 ani.
- 2Stafilococ in nas insotit de mancarimi zilnice
- 3Un medic va rog!!!
- 1stafilococ auriu in nas
- 5Stafilococ auriu
- 8are vreo legatura stafilococu cu sinuzita?
- 4Stafilococ auriu
- 2Va rog ajutati-ma! stafilococ auriu
- 0Stafilococ auriu în gat.
- 0Interpretare analiza exudat faringian
- 0Umflatura a penisului
Mai multe informații despre: stafilococul auriu
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: