Spondiloza cervicala sau sindrom vertiginos?
Ortopedul și reumatoloaga au spus ca e vorba de spondiloza, coloana mea cervicala e dreapta și nu prezintă diverse formațiuni care au legătura cu spondiloza. Dr neuroloaga spunea ca e vorba de un sindrom vertiginos cu afecțiuni vestibulare și mi-a recomandat RMN de craniu și la întreaga coloana. Am m avut de asemenea amorțeli in mâna dreapta (degete)
Vertijul, dacă e, se manifesta la mine cu vedere încețoșată când stau pe scaun sau pe canapea in poziție și dureri in zona cervicala, inclusiv pe lateral. Sincer nu știu care este problema reala.
Vertijul, dacă e, se manifesta la mine cu vedere încețoșată când stau pe scaun sau pe canapea in poziție și dureri in zona cervicala, inclusiv pe lateral. Sincer nu știu care este problema reala.
2 comentarii
poate ca aveti amandoua
spondiloza inseamna uzura mecanica a articulatiilor, discurilor intervertebrale. Dupa un timp toti pacientii au asa ceva. Intrebarea este daca canalul spinal si foramenele (locuri unde ies nervii din canalul spinal) sunt sau nu ingustate - acesta se clarifica prin RMN
spondiloza inseamna uzura mecanica a articulatiilor, discurilor intervertebrale. Dupa un timp toti pacientii au asa ceva. Intrebarea este daca canalul spinal si foramenele (locuri unde ies nervii din canalul spinal) sunt sau nu ingustate - acesta se clarifica prin RMN
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11suspiciuni de lupus neconfirmate
- 4mama are spondiloza si nu numai
- 32Sa fie oare spondiloza cervicala?
- 11senzatie de amorteala la mina stinga
- 22ciocuri pe coloana
- 3dureri groaznice la mana = operatie urgenta?
- 13spondiloza cervicala?
- 3Mana stanga amortita
- 12tratamentul e periculos?
- 2nu pot dormi, nu pot respira si imi amortesc mainile
- 1va rog dle doctor am nevoie de un raspuns.Spondiloza?
- 4Amorteala mana stanga persistenta 40 zile
- 2Amorteala mina si picior
- 1Durere între omoplati
- 0Interpretare rezultat RMN cervical
- 0Va rog urgent -poate fi zona zoster?
- 0Sindrom vertiginos
- 1Spondiloza cervicala da dureri de cap la nivelul frunții in dreptul nasului
- 3Dureri de cap puternice și constante, presiune intracraniană
Mai multe informații despre: Spondiloza cervicala amorteala mainilor Sindromul vertiginos
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: