Spondiloza cervicala sau sindrom vertiginos?
Ortopedul și reumatoloaga au spus ca e vorba de spondiloza, coloana mea cervicala e dreapta și nu prezintă diverse formațiuni care au legătura cu spondiloza. Dr neuroloaga spunea ca e vorba de un sindrom vertiginos cu afecțiuni vestibulare și mi-a recomandat RMN de craniu și la întreaga coloana. Am m avut de asemenea amorțeli in mâna dreapta (degete)
Vertijul, dacă e, se manifesta la mine cu vedere încețoșată când stau pe scaun sau pe canapea in poziție și dureri in zona cervicala, inclusiv pe lateral. Sincer nu știu care este problema reala.
Vertijul, dacă e, se manifesta la mine cu vedere încețoșată când stau pe scaun sau pe canapea in poziție și dureri in zona cervicala, inclusiv pe lateral. Sincer nu știu care este problema reala.
2 comentarii
poate ca aveti amandoua
spondiloza inseamna uzura mecanica a articulatiilor, discurilor intervertebrale. Dupa un timp toti pacientii au asa ceva. Intrebarea este daca canalul spinal si foramenele (locuri unde ies nervii din canalul spinal) sunt sau nu ingustate - acesta se clarifica prin RMN
spondiloza inseamna uzura mecanica a articulatiilor, discurilor intervertebrale. Dupa un timp toti pacientii au asa ceva. Intrebarea este daca canalul spinal si foramenele (locuri unde ies nervii din canalul spinal) sunt sau nu ingustate - acesta se clarifica prin RMN
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Spondiloza Cerebrala?
- 4capsula de slabit - amorteala in mana si piciorul stang
- 4Lamuriri pt. cap si coloana cervicala
- 7Sufar de hipotiroidie si inca nu iau tratament
- 0Amorteli spate
- 0spondiloza cervicala?
- 2dureri de spate si maini, amortirea mainilor
- 4ar putea sa fie vorba despre o spondiloza cervicala?
- 1degete amortite numai noaptea
- 18amorteli picioare si maini
- 2Mainile imi amortesc de la cot pana la degete
- 1Durere între omoplati
- 1Senzatie de arsura - toata mana stanga.
- 0Sindrom vertiginos
- 1Amorteli ale bratelor
- 1Dureri de cap, imediat cum ies in soare
- 1Amortire mâini și picioare
- 1Spondiloza cervicala, Nevralgie arnold bilaterală
- 4Urgent Dureri oase brațe picioare
Mai multe informații despre: Spondiloza cervicala amorteala mainilor Sindromul vertiginos
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: