Maini amortite noaptea
Buna ziua,
De cateva zile am niste probleme ciudate. Se intampla doar noaptea. Eu dorm numai pe o parte, iar mana care se afla deasupra imi amorteste complet. Asta se intampla la ambele brate in functie de partea pe care dorm. Intotdeaua mana care este deasupra, nu cea pe ca stau amorteste. Mentionez ca asta se intampla spre dimineata in ultimele 2...3 ore de somn. Un episod asemanator mi s-a mai intamplat acum cativa ani si a trecut de la sine. Ce ar putea fi ?
De cateva zile am niste probleme ciudate. Se intampla doar noaptea. Eu dorm numai pe o parte, iar mana care se afla deasupra imi amorteste complet. Asta se intampla la ambele brate in functie de partea pe care dorm. Intotdeaua mana care este deasupra, nu cea pe ca stau amorteste. Mentionez ca asta se intampla spre dimineata in ultimele 2...3 ore de somn. Un episod asemanator mi s-a mai intamplat acum cativa ani si a trecut de la sine. Ce ar putea fi ?
2 comentarii
Descrieti niste simptome foarte discrete legate de plexul brahial respectiv de coloana cervicala de unde plexul brahial isi are originea. Asadar, recomand o radiografie(sau mai bine un RMN) de coloana cervicala. Mai departe...scrie-n carte...poate sa nu fie nimic sau sa fie ceva la coloana cervicala...Puteti pana atunci sa amendati terapeutic acest tablou clinic cu milgamma N 2 x 1 tb/zi.
Multumesc pentru raspuns. Simptomele relatate s-au diminuat considerabil.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1mana amortita cu durere tendoane
- 5amorteli de fata si maini
- 3Protruzii discale lombare etajate L4-L5 si L5-s1
- 1amorteala cefei si a mainii drepte dupa o operatie cezariana
- 3amorteli maini
- 1Mi-am pierdut simturile si nu mai am deloc putere in degetele de la maini !!!
- 2Mainile imi amortesc de la cot pana la degete
- 2amorteala si furnicaturi la maini, piciare si in zona lombara
- 8Amorteala și durere mana dreapta
- 1Amorțirea
- 1Ingrijorare!! degete amortite, deformate
- 0Furnicaturi maini
- 1Intrebare - imi amortesc mainile
- 0Amorțeala mîna dreapta.
- 2Spondiloza cervicala, sunete in urechi
- 2Spondiloza cervicala sau sindrom vertiginos?
- 4Parestezii și dureri mână stanga și dureri de cap
- 1Amorteli si dureri in mana, picior
Mai multe informații despre: amorteala mainilor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: