Spasmofilie
Buna ziua. Am fost in urma cu aproximativ o luna diagnosticata cu spasmofilie manifesta in urma unor analize dr sange ( calciu ionic sub limita inferioara) si simptome foarte neplacute care m-au trezit din somn la 1 noaptea ( in special amortirea limbii cu senzatie de constrangere la nivelul gatului). Dupa ce am luat un calciu efervescent mi-am revenit si am reusit sa adorm. A doua zi, la doctor, mi s-a dat sa fac 5 zile injectii intramusculare cu gluconat de calciu dupa care doua saptamani sa continui cu calciu, magneziu, zinc cu D3 de doua ori pe zi si un pliculet/zi de Anticarcel Plus de la Zdrovit. Dupa cateva zilw de admonistrare incepusem sa ma simt mai bine. Ideea este ca dupa doua saptamani dr mi-a scos calciu, magneziu, zinc cu D3 si mi-a lasat doar Zdrovitul, dar acum ma simt iar rau: spasme permanente la ochiul drept, senzatie de ace in corp ( stomac, fata, membre), dureri precordiale, nervozitate excesiva, fiori prin membre, spasme musculare la maini, picioare, carcei la picioare, dureri la nivelul scalpului ( in zona creierului), dureri musculare si alte simptome foarte neplacute. Au legatura tot cu spasmofilia? Medicul endocrinolog a spus ca da..si ca nu trebuia intrerupt tratamentul dupa 2-3 saptamani ca nu are efect iar Zdrovitul nu contine calciu. Mi s-a recomandat Osteocare doua comprimate pe zi. Azi am inceput tratamentul, dar nu vad ameliorare deocamdata. Ce ma sfatuiti si ce parere aveti despre cele relatate mai sus? Multumesc
3 comentarii
Sa nu fie simptome somatice ale anxietatii. Faceti un test de anxietate pe net sa verificati.
Bună ziua, am aceleasi zimtome ca si dumneavoastra.cum ati rezolvat problema? Ce ati luat ca sa va treaca simptomele?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Probleme cu tiroida sau atacuri de panica?
- 54am 6 ani de cand ma lupt cu depresia-anxioasa.
- 11suspiciuni de lupus neconfirmate
- 6spasmofile distrofica - informatii
- 3dureri insuportabile de umar partea stanga si toata mana
- 9CRIZA-prima oara
- 20spasmofilie de 6 ani
- 2Crize de spasmofilie
- 17ce forma de magneziu si calciu? va rog un raspuns...
- 3probleme nerezolvate de 6 ani.un sfat? mai multe?
- 7Spasmofilie, criza de calciu, amorteala, durerea de cap
- 11Puls ridicat, oboseala, spasmofilie
- 3incercand sa dorm fac extrasistole, atacuri de panica, crize de spasmofilie
- 5m-am trezit cu fata, mana stanga si picioarele amortite de la genunchi in jos
- 5Crize de spasmofilie?!
- 7pastile si iar pastile
- 2simptome spasmofilie
- 5Spasmofilie
Mai multe informații despre: Spasmofilia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: