spasme musculare
buna ziua de cateva luni ma confrunt cu un cosmar mai precis mi se zbat muschii si la piciare si in burta mai peste tot buza, ochii carcei la picioare.maini, am luat vitamine calciu ce sa mai iau un relaxant muscular exista ? anlizele de calciu si mag sunt fff bune ce o fi ce sa fac va rog astept raspuns deseori ma ia si cu ameteli si frica nejustificata un fel de atac de panica cum se trateaza aceasta spasmofilie sau ce o fi ea?
3 comentarii
EU AM SPASME ASA NU NUMAI LA PICIOARE MI SE ZBATE SI OCHIU SI IN MAINI MAI IN TOT CORPUL E BUN ASA ASTA ZDROVIT SI PT ASTEA CACI CU CALCIU STAU BINE AM FACUT SI INTRAVENOS SI TOT ASA AM
Calciul total este in limite normale sau calciu ionic?Exista cazuri in care calciu total este in limite normale iar cel ionic este scazut, atunci apar acele contracturi musculare involuntare.Daca doriti sa luati un surplus de calciu cel mai indicat este iarna pt ca atunci radiatia UV este scazuta (responsabila de activarea vitaminei D care are rol in absortia calciului la nivel intestinal si renal) si dupa 10 zile de tratament trebuie sa luati si o fiola de vitamina D.
In plus femeile au calciu scazut datorita pierderilor periodice de sange (menstre).
Multa sanatate!
In plus femeile au calciu scazut datorita pierderilor periodice de sange (menstre).
Multa sanatate!
mie mi se zbat continuu ochii, de fiecare data cand ii strang si dureza cam 5-10 min... Calciu am luat chiar de curand.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13Contracturi musculare involuntare
- 3spasme musculare... ce fel de analize sa fac pentru a vedea spre ce e vorba?
- 4spasme musculare, carceii...
- 3Ma dor plamanii
- 3spasme musculare
- 7nu stiu ce mi se intampla!
- 13Polineuropatie
- 3Palpitatii sau pur si simplu niste spasme ale muschilor intercostali?
- 6durere de la proteza fixa
- 0Spasme usoare pe corp, cefalee, ameteli
- 2Spasme musculare. Ar trebui sa fiu ingrijorata?
- 5spasme musculare in diverse parti ale corpului..
- 3Spasme si inclestari involuntare de maxilar
- 4Spasme mana stanga + mana dreapta, dureri de cap
- 0Spasme musculare
- 13Spasme, fasciculatii musculare- AM SLA?
- 9Oboseala extrema, nevoie de somn, stari de lesin, tremor in corp si urticarie
- 2Spasme degete picior
Mai multe informații despre: Spasmele musculare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: