Sotia indragostita de amant. Ce pot face?
Upss...se pare ca nuvela continua...chiar si fara personajele principale:))))
alabala , poate fi cineva care scrie asa de sincer.chiar personajul despre care crezi tu ca ar fi vorba?.Mie mi s-a parut sincera suferintza lui.poate ca.oamenii nu sunt neaparat cum ii vedem noi.Il cunosti asa de bine ca...potzi sa spui ca a simulat aceasta suferintza, aceasta panica de a-si pierde sotzia????
Uauuuuuuu! Ce imi place ! Asta chiar e tare !
De cand asteptam un semn ca asta !
Eeenne, mersi draga de telefon !
Daca tot il cunosti ia zi si tu ceva despre monsieur -* !
E barbatul fatal? Sau amantul ticalos asa cum se spune aici ?
Si, pentru alabala portocala, draga tu spui ca il cunosti pe mucho dolorul , pai da-ne niste lamuriri ca nu mai inteleg nimic din ce am citit pana acum.
Il compatimeam ca e asa ca pe dincolo suparat, disperat, distrus si cand colo biata lui nevasta si-a luat lumea in cap din cauza lui??
Spune ceva ca deja sunt in faza in care incep sa cred ca aici nu se mai spun supararile ci frustrarile!!!. Chiar asa sa fie el prefacut si sa scrie prin ce trece intr-un mod care mi-a facut pielea de gaina? Si de fapt sa fie vinovat?
Parca nu imi vine a crede! Dar ma rog!
(*modificat de administrator)
De cand asteptam un semn ca asta !
Eeenne, mersi draga de telefon !
Daca tot il cunosti ia zi si tu ceva despre monsieur -* !
E barbatul fatal? Sau amantul ticalos asa cum se spune aici ?
Si, pentru alabala portocala, draga tu spui ca il cunosti pe mucho dolorul , pai da-ne niste lamuriri ca nu mai inteleg nimic din ce am citit pana acum.
Il compatimeam ca e asa ca pe dincolo suparat, disperat, distrus si cand colo biata lui nevasta si-a luat lumea in cap din cauza lui??
Spune ceva ca deja sunt in faza in care incep sa cred ca aici nu se mai spun supararile ci frustrarile!!!. Chiar asa sa fie el prefacut si sa scrie prin ce trece intr-un mod care mi-a facut pielea de gaina? Si de fapt sa fie vinovat?
Parca nu imi vine a crede! Dar ma rog!
(*modificat de administrator)
Poate gresesc eu, poate nu ma exprim bine, dar chiar as dori sa lamurim povestea asta!
Cine e pentru?
Cine e pentru?
ala eu ala eu ;)) uau super tare!!acum hai sa il bombardam pe ciolanos cu telefoane poate se satura de colindat!!sau poate ii facem un bine? haha super tare!!
EEENNE mai multe amanunte nu dai??dar tu cine esti?s-o fi tranformat mucho dolor ;))
Mama, ce distractiv devine circul. Eu, personal, ma declar de partea nevestei. - asta, -, s-a transformat din mare taur comunal in victima. Ca asa e in viata, dupa plata si rasplata. Il cred ca sufera. Ce nu inteleg eu este circul pe care l-a declansat pe internet. Ce asteptai, mai, draga, sa obtii? Ca respectul nevestei si iubirea ei, le-ai cam pierdut. Nu cumva sa o bagi in acest balamuc si pe sotia amantului? Ea ce vina a avut? In plus, domnul - nu a violat-o pe a ta nevasta. Singura si-a ridicat fusta.
Personal cred ca Mucho dolor si-a schimbat identitatea. Nu, EEEEE??
Personal cred ca Mucho dolor si-a schimbat identitatea. Nu, EEEEE??
alabala...se vede de la o posta ca esti subiectiv.Aici se discuta cu obiectivism.Aici nu e vorba cine cu cine tine...aici e vorba de faptul
ca o familie a fost in pragul de a se destrama.Si poate ca acest...mucho dolor...chiar s-a straduit sa isi recastige sotia.Daca era un taur comunal...il durea in pix ca nevasta lui si-o trage cu altul.Si nici nu lupta din greu sa o recastige.S-a vazut clar ca isi iubeste sotia...ca pentru el inainte de toate este familia.Si crede-ma...cred ca pot judeca mai bine si mai la rece decat tine o astfel de situatie.
Prin ceea ce scriem...fiecare isi etaleaza felul de a gandi...sufletul...si nu in ultimul rand CARACTERUL.Iar prin ceea ce faci...sincer...cred ca oricine isi da seama ca esti subiectiv...si plin de rautate.Eu cred ca cea mai mare virtute a unui om...este sa isi vada defectele lui.inainte de a le vedea pe a celor din jur..
ca o familie a fost in pragul de a se destrama.Si poate ca acest...mucho dolor...chiar s-a straduit sa isi recastige sotia.Daca era un taur comunal...il durea in pix ca nevasta lui si-o trage cu altul.Si nici nu lupta din greu sa o recastige.S-a vazut clar ca isi iubeste sotia...ca pentru el inainte de toate este familia.Si crede-ma...cred ca pot judeca mai bine si mai la rece decat tine o astfel de situatie.
Prin ceea ce scriem...fiecare isi etaleaza felul de a gandi...sufletul...si nu in ultimul rand CARACTERUL.Iar prin ceea ce faci...sincer...cred ca oricine isi da seama ca esti subiectiv...si plin de rautate.Eu cred ca cea mai mare virtute a unui om...este sa isi vada defectele lui.inainte de a le vedea pe a celor din jur..
chiar imi este mila de sotia amanutui, , , ,
il cunosc personal pe amant-, ce pot spune despre el este ca: este o persoana fara caracter, fara educatie, , , , ,
...si eu vreau sa aflu mai multe despre el.
il cunosc personal pe amant-, ce pot spune despre el este ca: este o persoana fara caracter, fara educatie, , , , ,
...si eu vreau sa aflu mai multe despre el.
aaaaaaaaaaa scuze, nu este barbatul fatal din telenovele, , ,
chiar nu pricep ce vad femeile la el!!
chiar nu pricep ce vad femeile la el!!
Am numai citeva cuvinte de spus: NU am intrat de ceva vreme aici, NU ma ascund sub alte identitati, dragostea mea pentru sotia mea NU e o minciuna, nu am continuat sa mai postez aici pentru ca totul devenise deja cu totul altceva decit intentionasem, in mare parte din cauza mea, nu pot sa nu vad asta, pentru ca am avut nefericita idee de a-i da numele. As vrea sa intelegeti ca am ajuns si am scris aici pentru ca aveam nevoie de ajutor, ultimele luni au fost pentru toti cei cuprinsi in virtejul asta grele si pline de suferinta. Da, este adevarat ca m-am lasat condus la un moment dat de durere si am facut o greseala care a generat alte suferinte. DAR...A trecut un pic de timp, s-a s-au sedimentat niste decizii, sint totusi niste oameni implicati care intr-un fel sau altul cauta sa depaseasca o cumpana. In ultima vreme au existat discutii, decizii, planuri, toate avind aceeasi idee:sa trecem cu totii mai departe...Asadar.in masura in care imi e permis mie, am o singura rugaminte adresata celor de pe forum: daca vreti sa ajutati in vreun fel, da-ti-ne ocazia acum sa o facem noi. E momentul in care razbunarile si "pedepsele" n-ar face decit sa distruga. EEENNE, ali39.pe voi va rog.NU! Da-ti-ne tuturor sansa sa ne reparam greselile, cum or fi ele, mici, mari...Tot ce se intimpla NU este din pacate o telenovela, e viata adevarata si doare foarte tare...Nu cred ca cineva de aici s-ar putea bucura privind la suferinta altuia.Lasati rana sa se inchida.
Stai puiule linistit ca nu sunt nebuna sa-l sun sau altceva! Ziceam si eu asa ca m-a enervat domnul - asta, sulica franarul !.
Ma bucur, de fapt, ca nu esti asa cum te descrie eeenne!
Eu am incheiat postarile aici la acest capitol pt ca ai spus ca incercati sa mergeti mai departe.
Mult noroc sa aveti si sa auzim de bine!
Aliss
Ma bucur, de fapt, ca nu esti asa cum te descrie eeenne!
Eu am incheiat postarile aici la acest capitol pt ca ai spus ca incercati sa mergeti mai departe.
Mult noroc sa aveti si sa auzim de bine!
Aliss
Scuze, cum te descrie alabala portocala! Urat nu ?
se pare ca nu mai suntem de folos pe aici.pacat ;(
Jaqueline...nu te intrista...poate ca am fost de folos.Important este ca toata povestea sa aiba un final fericit.Cazuri se gasesc fel si fel, din nefericire.O seara linistita si cu ganduri bune va doresc:)
pai dupa cele spuse mai sus de mucho dolor se pare ca nu s-a rezolvat nimic..dar asta e...fiecare merge pe drumul pe care si-l croieste!!o seara linistita si tie iti doresc!!
mucho dolor nu stiu daca s-a postat raspunsul meu dar oricum astept un semn. succes
Am citi foarte atenta toate mesajele...mi-a trebuit ceva timp sa ma gandesc ce as fi facut eu in ambele situatii, fie avand rolul ei fie al lui...e greu de dat un verdict...cert este ca unul vrea sa salveze o casnicie iar celalalt este deziorentat, perdut si cine stie ce va fi in sufletul ei.Nu cred ca ar trebui sa judecam nici pe unul nuci pe celalalt, omul a cerut un sfat, un ajutor moral...unii l-au dat altii l-au blamat, nu cred ca era cazul.Pentru cateva clipe incercati fiecare sa va transpuneti in rolul fiecaruia dintre ei.ce atzi face???/
Enya40, pai atata timp cat noi am incercat sa-i oferim niste sfaturi inseamna ca fiecare dintre noi s-a transpus in rolul respectiv!!!si fiecare si-a expus parerea asa cum a crezut de cuviinta!!daca s-au ascultat sfaturile noastre sau nu de cel ce a cerut ajutor asta ramane de vazut...oricum eu una ma simt de parca cineva s-a descotorosit de mine dupa ce am fost folosita...dar asta e...
jaqueline...nu trebuie sa privesti asa lucrurile...de ce spui ca s-ar fi descotorosit cineva de tine?Omul a cerut un sfat...s-a implicat cine a dorit sa ajute...poate sfaturile au fost de folos...asta este ceea ce conteaza.Nimic in viata nu se daruieste...asteptand ceva la schimb.Se daruieste din suflet...si deliberat.Nu de alta...dar asa se evita dezamagirea:)
walkiria eu asa m-am simtit...dar nah, vb ta poate ca i-au folosit intr-un fel comentariile lasate.eu una nu as fi procedat asa si poate din cauza asta m-am simtit asa aiurea !dar a trecut ;)) oricum sunt obisnuita cu dezamagirile si una in plus sau minus chiar nu mai conteaza ;)) imi place cum gandesti!!
Incerc sa gandesc in asa fel incat sa imi reduc neplacerile oferite de viata.Incerc ca in fiecare lucru rau care se intampla sa vad partea buna a lucrurilor.Traiesc cu gandul ca am cel mai mare dar de la Dumnezeu...viata si sanatatea, Restuull.e trecator.Sau poate ca viata m-a calit in asa fel incat sa nu ma mai atinga decat ceea ce las eu sa ma atinga.Dezamagirile...doar eu decid daca sunt dezamagiri sau doar simple intamplari.Eu totusi cred ca in viata trebuie sa fim buni si ingaduitori...pentru a putea trai cu o constiinta curata si cu un suflet impacat.:)
iti dau dreptate in ceea e spui!!cat despre dezamagiri...eu am invatat mai degraba sa le ignor pt ca altfel nu mai apucam probabil ziua de azi in deplinatatea facultatilor mintale!!dar asa cum ziceai si tu, viata si sanatatea sunt cele mai de pret daruri de la Dumnezeu si sa ne bucuram de ceea ce avem.pot sa te intreb ce varsta ai?eu am 30 ;) cu toate ca nu imi place deloc varsta asta...nu stiu de ce dar cand am implinit 30 ani, destul de curand, acum in septembrie, toata ziua am avut un gol in stomac si aveam impresia ca am pasit spre varsta a 3-a ;)) inca nu mi-am revenit complet...probabil am realizat ca mi s-au dus anii copilariei prea repede si nu am putut sa ma bucur din plin de ei!acum ma bucur de copilaria fetitei mele ;)
stiti ce mi se pare mie ciudat aici?ca sunt cativa utilizatori care au intrat special pt aceasta trista poveste.nu stiu ce sa mai cred?!
jaqueline...de ce iti faci fel si fel de ganduri?Sunt inutile...eu zic sa il consideram un subiect iinchis..si sa ne imaginam un final fericit...:)Si uite asa...vita pare a fi mai frumoasa:))
Am urmarit, relativ, si eu discutiile de aici, chiar daca nu am postat.Asta a fost din ciclul "viata bate filmul"!:-)
Am urmarit si eu comentariile de aici. Stiti cum este sa fii spectatorul propriei "telenovele"?.in care sa fii intr-un rol principal fara voia ta?
Ca si concluzie, telenovela s-a sfarsit, cu doua casnicii destramate, cu doi copii debusolati...
O sa trecem si peste asta...e mai bine asa decat un trai in minciuna.
Ca si concluzie, telenovela s-a sfarsit, cu doua casnicii destramate, cu doi copii debusolati...
O sa trecem si peste asta...e mai bine asa decat un trai in minciuna.
Adina..tu sa fii sanatoasa, ca nenorociti d-astia se gasesc mereu.Capul sus, iesi tu si din asta.Mai mare pacatul de copii nevinovati...:-(
-, -, Brigitte...pari departe de mizeria in care se scalda cei trei protagonisti activi. Sugestia mea este sa ii iei taranului de - si chilotii pe care sigur nu si i-a cumparat singur. Sa ii dai voie sa se lanseze de-acum in viata, alturi de iubirea cea noua. Acesti labari de doi bani nu merita compasiune. Domnul Muchachos care a deschis cutia cu viermi sufera destul. Sa speram ca va iintelege si el ca sotia nu a fost ceea ce a gandit el 20 de ani. Sanatate tuturor.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15Permanent conflicte pe diverse teme, cea mai des invocata e lipsa afectiunii lui...
- 20Ejacularea precoce poate fi o consecinta a unei masturbari repetate?
- 3cum pot sa ma despart definitiv de el?
- 67Sotul meu ma mai iubeste sau nu?
- 8Cum sa trecem peste?
- 11Imi vreau sotia inapoi!
- 10Am o problema cu prietena mea
- 7respectul a disparut
- 5probleme in cuplu.. nu pot sa renunt la el
- 5Am motive de ingrijorare?
- 12l-am amagit ca el e primul...
- 0"nu pot sa trec" peste fostul ei prieten
- 15Am nevoie de niste sfaturi!
- 5psihiterapeut bun
- 7Solutie pentru cuplu
- 6casnicia mea... un sfat: cum as putea sa-mi impac sotia
- 3Minciuna-dezechilibru-falsitate
- 22L-am inselat crezand ca nu-l mai iubesc, iar dupa mi-am dat seama de sentimente
Mai multe informații despre: Viata de cuplu Relatia de cuplu relatii extraconjugale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: