somn copil 6 saptamani

buna ziua,
am si eu un baietel de sase saptamani, hranit natural care adoarme la san, problema apare in momentul cand incerc sa-l dau jos din brate sa-l asez in patut se trezeste;ce ar tb sa fac?
o alta problema ar fi scaunului bebelusului, nu face singur decat ajutat de mine cu termometrul o data la 3 zile ;ca aspect scaunul este intai f cremos spre tare apoi moale;are si colici si pare ca doar debridate il ajuta si are gaze f multe
va multumesc de ajutor
am si eu un baietel de sase saptamani, hranit natural care adoarme la san, problema apare in momentul cand incerc sa-l dau jos din brate sa-l asez in patut se trezeste;ce ar tb sa fac?
o alta problema ar fi scaunului bebelusului, nu face singur decat ajutat de mine cu termometrul o data la 3 zile ;ca aspect scaunul este intai f cremos spre tare apoi moale;are si colici si pare ca doar debridate il ajuta si are gaze f multe
va multumesc de ajutor
2 comentarii

E normal, bebelusii asa mici doar mananca, dorm sau plang cand au nevoi speciale [le e foame, au disconfort la ceva, durere].Simte diferenta intre caldura pieptului si bratelor tale si raceala asternutului.Pune o sticla de apa fierbinte in locul unde-l vei pune sa doarma si aseaza-l incetisor, cu atentie in patutul deja incalzit [iei sticla cand il pui in pat].Da-i si ceai intre mesele de lapte, exista la farmacie ceai anticolici foarte bun, in primele trei luni va vea mereu dureri de burtica si flatulenta.Numai bine!

Cu somnul asta este trebuie sa te obisnuiesti dar treptat vei reusi sa nu se mai trezeasca la asezrea in patut.Acum este normal sa faca asa pentru ca este f.micsi langa tine se simte "in siguranta".Despre scaun insa te sfatuiesc sa nu mai introduci termometrul.Un sugar alimentat la san poate avea scaun dupa fiecare masa sau o data pe saptamana.Nu este nici o tragedie.Ai rabdare si va avea singur scaun.Cu termometrul risti sa-l ranesti, iar utilizarea a la long poate duce la alterarea reflexului de defecatie al copilului.Pentru colici poti utiliza bonisan, ceai pentru colici dr.faur, masaj circular pe burtica in sensul acelor de ceasornic..., caldura locala cu ajutorul unei comprese incalzite.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Fluimucil sau nu?
- 0Luxație congenitala de solduri la bebe
- 1Somn bebelus - de ce plange inainte sa adoarma?
- 1Bebe 5 luni, refuză laptele
- 3Infecție campylobacter bebe 6 luni
- 1Scaun rar bebelus 2 luni și 1 săptămana
- 1Am greșit când am înlocuit laptele fără lactoză cu cel cu lactoză inițial
- 1tuse seacă si rară fără alte simptome la bebe 4luni jumătate
- 1Bebelușul nu acceptă laptele
- 1Bebe 4 luni nu ia in greutate