slabire dupa sarcina
Buna. Am 30 de ani, 163 cm si 62 kg. In luna mai a anului trecut am dat nastere unei mandreti de baietel. Inainte de sarcina aveam 54 kg, iar la sfarsitul sarcinii 71 kg. Imi doresc din tot sufletul sa mai scap de cateva kg, daca nu se poate sa ajung iar la greutatea pe care am avut-o. Principalele greseli pe care le fac in alimentatie sunt: ciugulitul intre mese si excesul de dulciuri! Daca stiu ca am dulciuri in casa, nu ma pot abtine! Dimineata mananc un bol de lapte cu cereale, la pranz coirbita sau felul 2, niciodata si una si cealalta, iar seara de obicei tot ceva pe baza de lapte. Miscare fac numai cand imi scot baietelul la plimbare.
V-as fii foarte recunoscatoare daca m-ati ajuta si pe mine cu niste sfaturi. Va multumesc.
V-as fii foarte recunoscatoare daca m-ati ajuta si pe mine cu niste sfaturi. Va multumesc.
1 comentarii
Incercati sa evitati hidratii de carbon (carbohidratii).Mancati maxim 40 hidrati de carbon pe zi. Cautati pe net o lista a alimentelor cu continutul fiecarui aliment in hidrati de carbon. Mult succes.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4cum sa slabesti dupa ce ai nascut?
- 3Dieta personalizata- va rog ajutati-ma!
- 1dieta dupa nastere
- 5solicit o dieta personalizata
- 6dieta personalizata dupa nastere, AJUTOR!!!!
- 5ajutati-ma sa slabesc: am 79 kg si 1, 65 m
- 2In timpul sarcinii s-a ingrasat foarte mult, ce sa faca sa slabeasca?
- 9dieta personalizata dupa nastere
- 4ma simt urata, am 80 kg si 165 cm
- 5dieta personalizata pentru mamici care alapteaza
- 5va rog sa-mi recomandati un mod de a slabi, un regim
- 3dupa nastere
- 3vreau sa slabesc, dar alaptez
- 1sport dupa sarcina
- 2kg in plus de dupa sarcina
- 0dieta dupa sarcina.. recomadari
- 0Pot sa tin dieta Dukan in timupl alaptarii?
Mai multe informații despre: slabirea dupa nastere
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: