Slabesc mai greu, de ce?
Am avut nevoie sa slabesc, urgent.Am incercat toate dietele posibile fara prea mari rezultate.Pana la urma am conceput eu o dieta care m-a slabit 42 de kilograme in 4 luni.
De la un timp insa slabesc mai greu.Fara sa mananc nimic in plus.Problema e ca mai am vreo 7 kg pana la greutatea normala, dar slabesc mult mai greu.De ce? Ce pot face?
De la un timp insa slabesc mai greu.Fara sa mananc nimic in plus.Problema e ca mai am vreo 7 kg pana la greutatea normala, dar slabesc mult mai greu.De ce? Ce pot face?
2 comentarii
Este normal sa slabesti mai greu, la inceputul fiecarei diete rezultatele sunt mai rapide dupa care efectul stagneaza, incetineste. Continua dieta si asteapta rabdator rezultatele daca tot nu apar schimba dieta! P.s. nu ai slabit cam mult intr-un timp prea scurt, oare e bine? ai consultat un nutritionist?
Ai mare grija la scaderile astea drastice intr-un interval foarte scurt! iti pot afecta functionarea normala a organelor si nu numai.Ca sa ai rezultatele dorite, cea mai importanta este MISCAREA! Sanatate deplina!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Voi știți ce mâncați?Oameni ultraprocesati Capcanele industriei alimentare actuale.
- 1Am prea multa grasime pe burta?
- 1E nevoie sa slabesc?
- 2În prediabet ai voie smoothieuri de fructe amestecate cu legume?
- 0Unde pot învăța nutriție?
- 0Diabetul se vindeca?
- 1O sa inversez posibilul diabet sau prediabet și o sa devin nutritionist
- 3Postul intermitent ca metoda de slabire, a reusit cineva sa slabeasca asa ?
- 0Curs online cum sa slabesti
- 2SOS vreau sa slabesc