Sinuzita sfenoidala si Alzheimer
Buna ziua,
Mama mea in varsta de 69 de ani sufera de sinuzita sfenoido-maxilara (ingrosare parcelara a mucoasei sinusurilor maxilare la nivelul recesurilor alveolare bilateral si la nivelul sinusului sfenoidal drept-10mm).Diagnosticul este pus in urma unui CT pentru confirmarea unui alt diagnostic-Alzheimer.Am fost cu ea la medic ORL si mi s-a spus ca datorita varstei inaintate nu se mai poate face nimic pentru a vindeca sinuzita.A urmat tratament cu unasin insa dupa cca o luna durerile de cap sunt din nou groaznice.Mentionez ca intre timp urmeaza si tratament pentru Alzheimer (Ebixa, Tuadin, Sermion, Maldopar, urmeaza sa faca si Cerebrolysin)Spuneti-mi va rog chiar nu se mai poate face nimic pentru vindecarea sau macar ameliorarea problemelor cauzate de sinuzita?Faptul ca a ajuns la Alzheimer se poate datora si acestei sinuzite urate?Noi suntem dispusi sa incercam aproape orice remediu, doar sa o vedem pe mama mai bine.
Multumesc mult.
Mama mea in varsta de 69 de ani sufera de sinuzita sfenoido-maxilara (ingrosare parcelara a mucoasei sinusurilor maxilare la nivelul recesurilor alveolare bilateral si la nivelul sinusului sfenoidal drept-10mm).Diagnosticul este pus in urma unui CT pentru confirmarea unui alt diagnostic-Alzheimer.Am fost cu ea la medic ORL si mi s-a spus ca datorita varstei inaintate nu se mai poate face nimic pentru a vindeca sinuzita.A urmat tratament cu unasin insa dupa cca o luna durerile de cap sunt din nou groaznice.Mentionez ca intre timp urmeaza si tratament pentru Alzheimer (Ebixa, Tuadin, Sermion, Maldopar, urmeaza sa faca si Cerebrolysin)Spuneti-mi va rog chiar nu se mai poate face nimic pentru vindecarea sau macar ameliorarea problemelor cauzate de sinuzita?Faptul ca a ajuns la Alzheimer se poate datora si acestei sinuzite urate?Noi suntem dispusi sa incercam aproape orice remediu, doar sa o vedem pe mama mai bine.
Multumesc mult.
2 comentarii
Nu este sigur ca durerile de cap sunt cauzate de sinuzita. Ar trebui tratate durerile ca atare, din moment ce sinuzita nu o mai poti trata. Exista medicamente mai puternice pentru dureri, si anume puteti incerca Gabapentina sau Amitriptilina sau Lyrica. Sanatate!
D-na doctor, va multumesc mult pentru sfat.
Cu stima,
Cu stima,
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Analize-teste pentru Alzheimer
- 2Sinusita sfenoidala?
- 4dupa operatia de sinuzita sfenoidala, este dependent de picaturi
- 3alzheimer sau nu?
- 0Bunica sufera de Alzheimer de 10 ani
- 8Boala Alzheimer, o realitate frecvent întâlnită
- 3Boala Alzheimer
- 8sinuzita sfenoidala dreapta - tratament
- 16A fost depistat cu tumora vezicala
- 0boala alzheimer
- 8Sinuzita sfenoidala
- 1Ce boala este aceasta boala (Alzheimer? tumoatre cerebrala? altele?)
- 1Sinuzita sfenoidala cronica
- 3Pentru boala Alzheimer
- 5Fractura ischio- pubiana dr. - varstinici!
- 5Presiune nas, ochi, ameteli !
- 3Remediu ameteala sinuzita sfenoidala cronica
- 3Medicatie gresita dementa?
Mai multe informații despre: Alzheimer sinuzita sfenoidala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: