Sinuzita! Probleme
Buna. In urma cu doua sapt am avut o sinuzita, mi sa facut scanner mi sa spus ca e sinuzita mi sa dat antibiotic timp de o sapt dupa terminatea antibioticului la doua zile
Mi sa umflat fata ma dureau sinusurile ft tare am mers din nou la
Medic si mi sa spus ca nu imi mai poate da tratamenf cu antibiotic imi va da antiinflamatoare calmante cv sprayuri. Mi a trecut durerea de cap sinusuri etc si dintr o data ma luat durerea de gat la inghitire, timp de o sapt ma doare incontinuu nu stiu ce sa mai fac si de ce ? Sa fie din cauza sinuzitei.l? Tin sa mentionez ca in momentu in care nu am mai avut dureri sinusale ma luat gatu deja de 7 zile sunt asa. Iau calmante antiinflamatore siropuri etc etc si nimic
Vreau sa stiu daca poate sa fie de la sinuzita ??
Mi sa umflat fata ma dureau sinusurile ft tare am mers din nou la
Medic si mi sa spus ca nu imi mai poate da tratamenf cu antibiotic imi va da antiinflamatoare calmante cv sprayuri. Mi a trecut durerea de cap sinusuri etc si dintr o data ma luat durerea de gat la inghitire, timp de o sapt ma doare incontinuu nu stiu ce sa mai fac si de ce ? Sa fie din cauza sinuzitei.l? Tin sa mentionez ca in momentu in care nu am mai avut dureri sinusale ma luat gatu deja de 7 zile sunt asa. Iau calmante antiinflamatore siropuri etc etc si nimic
Vreau sa stiu daca poate sa fie de la sinuzita ??
1 comentarii
1. Sinusul poate sa fie afectat de la infecții dentare. Ascunse sus la rădăcină dintelui
Trebuie CT3D.. Făcut la un stomatolog
2. De la antibiotice și antiinflamatoare ai făcut reflyx. Acidul gastric arde și inflamează gatul
Trebuie CT3D.. Făcut la un stomatolog
2. De la antibiotice și antiinflamatoare ai făcut reflyx. Acidul gastric arde și inflamează gatul
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10leucemia sau nu?
- 2sinuzita frontala
- 19sinuzita
- 5copil de 4 ani diagnosticat cu sinuzita maxilara dreapta
- 2Dureri de cap, oare e sinuzita?
- 40sinuzita afecteaza ochii?
- 11Sinuzita..?!
- 4sinuzita cronica maxilo-fronto-etmoidala
- 3Rinita, sinuzita cronica
- 2Sinuzita maxilara si inotul
- 3poate fi alt tip de sinuzita sau ce?
- 3am fost diagnosticata in urma radiografiei saf cu opacifieresinus maxilar stang
- 3Sinuzita
- 1Sinuzita, durere de ochi
- 2Sinuzita maxilara si frontala cronica
- 3Sinuzita cronica etmoidala
- 6Otita acuta medie si sinuzita
Mai multe informații despre: Sinuzita durerea la inghitire
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: